Acasa Portabile Gamepad-ul Samsung pentru smartphone-urile cu Android

Gamepad-ul Samsung pentru smartphone-urile cu Android

by Dragos Schiopu

samsgpSamsung nu se opreste din a produce gadgeturi cat mai cool si mai interesante, astfel ca acum detinatorii unui telefon cu Android pot beneficia de un controler special pentru jocuri.

Noul gamepad al celor de la Samsung este ideal datorita faptului ca ofera o experienta de gaming imbunatatita. Gamepad-ul Samsung are un suport unde este prins telefonul pentru ca utilizatorul sa poata juca jocurile preferate intr-un mod cat mai placut posibil.

Controlerul este destinat momentan telefoanelor Android fiindca doar telefoanele cu ecrane de la 4 pana la 6,3 inci pot fi prinse in suport, astfel avand in vedere dimensiunile unei tablete este prea putin probabil ca cineva sa reuseasca sa „strecoare” o tableta in suport. Controlerul este disponibil pentru orice telefon cu marimea corespunzatoare si care ruleaza Android 4,1. Dar acest controler este optimizat si pentru telefoane care ruleaza Android 4,3 sau mai mare, asadar, detinatorii unor dispozitive precum Galaxy S4, S3 , sau Note 2 si 3 vor avea parte de cateva plusuri, datorita conectivitatii NFC care va oferi accesul mai rapid la jocuri prin intermediul unui buton „Play”.

Butonul Play lanseaza se pare o aplicatia speciala pentru console mobile a celor de la Samsung care este folositoare pentru utiliatori, deoarece prin intermediul acestei aplicatii pot cumpara jocurile compatibile cu gamepad-ul. Momentan sunt disponibile doar 35 de jocuri care pot fi cumparate la preturi destul de bune, printre titlurile importante se numara si Need for Speed Most Wanted, Modern Combat 4: Zero Hour si Asphalt 8:Airbone.

Telefonul inteligent poate fi conectat la gamepad nu doar prin intermediul NFC, ci si prin Bluetooth 3.0. Controlerul pentru jocuri are o dimensiune de 137,78×86,47×31,8 mm si o greutate de 195 g.

Momentan gamepad-ul Samsung este disponibil doar in cateva tari europene, urmand ca in viitor sa fie lansat si in alte tari, dar cei de la Samsung nu au dat prea multe detalii. Chiar daca este disponibil in unele tari, pretul nu este inca specificat.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Dragos Schiopu 17-12-2013 - 20:24

Pot conecta 2 gamepad-uri pe usb la telefon fara probleme, via multimedia dock station dar problema e ca nu sunt jocuri care sa fie facute pentru gamepad sau eu nu am gasit, mai ales in care sa joace 2 insi simultan. Asa ca singurul lucru bun la gamepad-ul asta este faptul ca poate asa dezvoltatorii de jocuri vor venii cu jocuri pe zona asta. Mai ales ca nu-s un gamer inrait sa vreau nu stiu ce super jocuri. NFS 3 in doi e perfect pentru o seara cu prietenii si cateva sticle de bere. Si am tot ce trebuie mai putin jocul.

Comentariile sunt inchise.