Acasa Telefoane Functii si aplicatii ale Samsung Galaxy Note II

Functii si aplicatii ale Samsung Galaxy Note II

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy Note II este prevazut cu cateva functii si aplicatii inedite, care ajuta la folosirea intr-un mod mai usor si mai placut a dispozitivului nostru. Se pare ca toate noile functii apar ca urmare a imaginatiei bogate a utilizatorilor care se gandesc cum ar fi daca gadgetul lor ar putea face si altceva.

Samsung galaxy Note II

Astfel apar noi tehnologii care sa raspunda cerintelor maselor de oameni care au asteptari din ce in ce mai mari de la smartphone-uri, tablete si alte gadgeturi. Personalizarea unui smartphone tine cont si de aceste aspecte, astfel Note 2 a fost prevazut cu o serie de functii pe care utilizatorii sa le foloseasca in folosul lor, reusind astfel sa prelungeasca autonomia bateriei, sa tasteze mai usor, sa surprinda imagini intr-un mod rapid, pe care mai apoi sa le poata modifica dupa bunul plac, etc. Iata cateva astfel de functii care merita amintite:

  • All share cast – permite legarea ecranului la un alt device. Mai exact putem capta ecranul pe o tableta sau pe un laptop sau de ce nu chiar pe alt smartphone. Aceasta functie ne poate ajuta in momentele cand vrem sa vizualizam mai detaliat un material, de ce nu chiar pe un videoproiector.
  • Quick Glance – ne permite posibilitatea economisirii bateriei intr-un mod pe care probabil ca ni l-am imaginat multi dintre noi. Chiar daca ecranul este inchis putem verifica apelurile si mesajele ratate, cat si ora si data sau starea bateriei.
  • Paper artist – este aplicatia cu ajutorul careia poti modifica imagini sau fotografii dupa bunul plac. Poti crea felicitari, mesaje vizuale, desene, poti modifica fotografii intr-un scop profesional sau pur si simplu de distractie. Aceasta aplicatie seamana cu Instagram, nota discortanda facand filtrele diverse pe care le are in plus Paper artist.
  • Palm swipe to capture – o putem numi print screen. Cu ajutorul acestei functii putem capta imaginea de pe ecran la un moment dat.  Pentru Print screen la Galaxy Note 2 se poate folosi in mod simplu si S-pen-ul. Aceasta Functie este disponibila deasemenea si pe Samsung Galaxy S III.
  • One handed operation – este modul prin care putem schimba locul tastaturii pe ecran. Acest lucru face posibila operarea tastaturii cu o singura mana pentru acele cazuri cand avem ocupata cealalta mana, sau pentru cei care nu folosesc in mod „nativ” ambele maini pentru a tasta. Sunt 4 moduri in care poate fi schimbata pozitia tastaturii: tastatura pentru apeluri, tastatura qwerty, tastatura pentru aplicatia calculator, patternul de deblocare. Pentru a putea folosi cu o singura mana tastatura, putem sa o activam fie in stanga ecranului de 5,5 inch, fie in dreapta ecranului. Astfel putem tasta cu o singura mana, in functie de aptitudinile si preferintele proprii.

s-ar putea sa-ti placa