Acasa Portabile Concept: Fujitsu redefineste „portabilitatea”

Concept: Fujitsu redefineste „portabilitatea”

by Dragos Schiopu

Portabilitate? Este un termen foarte intalnit in ziua de azi. Acum dispozitivele portabile se dezvolta cat vezi cu ochii, sunt din ce in ce mai cautate si ocupa un loc important in viata de zi cu zi.

Fujitsu ne arata cu adevarat ce inseamna acest lucru. Noul concept Fujitsu Lifebook x2 duce aceasta idee la un alt nivel. Acest gadget este capabil sa se plieze in patru parti, pe langa faptul ca este foarte subtire.

Inventatorii acestui dspozitiv vin cu o idee unica ce ii ofera cateva feature-uri interesante. Acesta are forma unui smartphone cand este pliat complet, cand este desfacut in doua se comporta precum un plam-top. In final, desfacut complet, aceste se transforma intr-un laptop ce prezinta o tastatura fizica, clickpad touch si ecran. Avand dimensiunile unui smartphone si caracteristicile unui laptop, acest dispozitiv este foarte fiabil, este usor de utilizat si poate fi purtat oriunde.

Oficialii nu au dat detalii despre configuratie, deoarece device-ul este doar in stadiu de design. Insa daca aruncam o privire asupra lui putem distinge un webcam, doua porturi USB si un jack audio.

 

Nu exista sperante prea mari ca Lifebook X2 va fi scos pe piata in curand, insa putem fi convinsi ca intr-un viitor apropiat astfel de gadget-uri vor fi la tot pasul.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 17-04-2011 - 16:50

wow….. lucrurile incep sa evolueze foarte rapid in perioada asta….

Comentariile sunt inchise.