Acasa Tehnologie Fizwoz: Castiga bani cu telefonul mobil

Fizwoz: Castiga bani cu telefonul mobil

by Dragos Schiopu
fizwoz galaxy tab

fizwoz galaxy tabNu este nici o pacaleala. Se poate. E legal si nu e nici greu. Fizwoz este o aplicatie pentru telefoanele mobile prin care utilizatorii pot fi platiti pentru pozele pe care le fac si le pun la vanzare cu ajutorul acestei aplicatii. Din pacate pentru Romania nu prea sunt cereri in momentul de fata dar cred ca pe viitor are sanse de succes maxim.

Aplicatia pune in legatura agentiile de media, televiziunile si revistele din intreaga lume cu trecatorii obisnuiti pe strada care au putea avea un material foto sau video util pentru ei.

Materialele uploadate pot fi platite cu sume de la 1 la 50$ pentru o poza sau video. Exista deja un serviciu de teme propuse dar din ce am vazut acestea sunt legate de evenimente majore sau de vedete foarte cunoscute.

Tot ceea ce trebuie sa detina un utilizator pentru a face bani prin Fizwoz este un telefon mobil cu o camera cat mai buna si un cont de paypal. Aplicatia ruleaza pe iPhone, Android, Nokia, Blackberry sau ca aplicatie java.

Numarul crescut de utilizatori ai aplicatiei dar si faptul ca in fiecare zi acesta creste de la luna la luna probabil ca ii va asigura curand succesul si in Romania.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 17-04-2011 - 16:54

ma bucur ca Romania incepe sa prinda aripi in aceasta zona (IT)

Comentariile sunt inchise.