Acasa Tehnologie Fotografia cu iphone-ul vazuta intr-un alt mod de francezul Francois Dourlen

Fotografia cu iphone-ul vazuta intr-un alt mod de francezul Francois Dourlen

by Dragos Schiopu

c

Majoritatea persoanelor folosesc iPhone-ul pentru divertisment, pentru jocuri si aplicatii cat si pentru telecomunicatii. De foarte multe ori telefonul a fost vazut doar ca un simplu dispozitiv cu ajutorul caruia oamenii puteau sa comunice intre ei de al distanta fara probleme. Astazi unele persoane incerca sa diversifice aceasta monotonie dintre telefon si utilizator. Un exemplu drept de urmat este francezul Fracois Dourlen, care a transformat iPhone-ul in vedeta fotografiilor sale.

In zilele noastre tot mai multe companii se zbat sa vina pe piata cu unele dintre cele mai noi tehnologii, cu gadgeturi purtabile, ceasuri inteligente si realitate virtuala, insa Francois Dourlen priveste totul altfel, folosindu-se de tehnologie in scopul unor fotografii excelente. Artistul combina realitatea virtuala cu cea reala realizand aspecte extrem de bine gandite si usor de interpretat.

Artistul in de-a lungul carierei sale s-a facut remarcat in online prin suprapunerea unor scene banele cu personaje proprii, dand astfel viata fotografiei. Printre principalele personaje pe care si le adauga in fotografii de cele mai multe ori preferatele lui raman cele din jocurile video, filme si desene animate, intrucat poate sa le imbine mult mai usor cu realitatea dandu-le totodata si o nuanta cat mai apropiata de cea a realitatii virtuale.

Fotograful francez Francois Dourlen a creat propria sa lume in online, si-a prezentat fotografiile pe internet prin Facebook si Instagram si a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti din acest domeniu. Spre exemplu, pe o statuie, artistul si la imaginat pe Napolen calare pe un ponei, intocmai pentru a adauga un surplus de tehnologie si imaginatie unei fotografii banale, facand-o totodata si putin mai diversificata.

A incercat sa reproduca filme cu ajutorul unor simple fotografii, a adaugat persoanjele principale alaturi de cele reale si le-a dat viata. Artistul se mandreste cu creatiile sale si spera ca pe viitor si alti fotografi sa ii urmeze talentul si sa procedeze la fel, intocmai pentru ca aceasta arta sa nu fie pierduta pe vecie si sa fie lasata celor pasionati.

s-ar putea sa-ti placa