Acasa Telefoane Flappy Bird revine in AppStore in august!

Flappy Bird revine in AppStore in august!

by Dragos Schiopu

Flappy Bird va avea mult asteptata sa revenire in App Store in august. Creatorul jocului, Dong Nguyen, a dezvaluit cateva detalii in plus in legatura cu modificarile ce vor fi facute jocului:

FlappyBird
Noua varianta a jocului Flappy Bird ca avea capabilitati multiplayer si va fi mai putin captivant, dupa cum sustine Eli Langer de la CNBC. Inca nu este clar felul in care va arata jocul sau cat de de diferit va fi fata de cel original, dar fanii nu vor trebui sa astepte prea mult pentru a afla.

Dezvoltatorul a retras aplicatia in februarie, dupa ce jocul sau a ajuns in varful topurilor iTunes si Google Play, urmand o serie de tweet-uri nervoase si clipuri Youtube pline de furie de la utilizatorii frustrati. Unii au ajuns atat de departe incat sa-l hartuiasca sau chiar sa-l ameninte pe Nguyen prin Twitter pentru ca a facut jocul atat de dificil, desi atat de captivant.

In tot acest timp, Nguyen a spus ca jocul pe care l-a proiectat in trei zile i-a „distrus viata sa simpla”, in ciuda faptului ca a ajuns la un profit de 50.000 de dolari pe zi, la punctul cel mai inalt al popularitatii jocului.

Chiar de cand Nguyen a retras jocul viral de pe piata, fanii au implorat revenirea lui. Dezvoltatorul a parut initial ezitant sa aduca inapoi pasarea-erou, desi a spus ca va lua asta in considerare. Mai tarziu, a confirmat ca va relansa intr-un final jocul, care va fi mai bun decat originalul, dar ca fanii nu ar trebui sa-l astepte prea curand.

De asemenea, se pare ca Nguyen a fost ocupat facand alte jocuri, inclusiv unul care infatiseaza un om sarind intre cladiri, a spus Donna Burton de la CNBC.

Dong Nguyen a postat pe Twitter un preview al urmatorului sau joc ca l-a facut pentru „ca oamenii sa uite de Flappy Bird pentru o vreme.”

s-ar putea sa-ti placa