Acasa Electrocasnice Fii Smart. Frigidere Samsung Smart.

Fii Smart. Frigidere Samsung Smart.

by Dragos Schiopu

Am crescut cu clasicul Arctic, frigiderul pe care il aveam in casa parinteasca si care era putin mai batran decat mine (nascuta in 1978, n.a). La 14 ani consideram cuvantul „Arctic” un fel de sinonim pentru frigider; la 34, acelasi cuvant imi suna a „camara a bunicii”. Am nostalgii de genul acesta de fiecare data cand aflu de o noua lansare in domeniul tehnologiei de genul Samsung Smart. Deci des.

samsung_digital_inverter

Sinonimele s-au schimbat mult in ultimii ani. De exemplu, care credeti ca este legatura intre cocheta masinuta Smart de la Mercedes si Samsung ? Am sa va spun eu: nu prima litera din denumire, ci cutia automata de viteze. Samsung Electronics a prezentat în cadrul IFA 2012 o noua gama inovatoare de electrocasnice inteligente, disponibile de la inceputul anului 2013 si pe piata de electrocasnice din Romania. Vorbim printre altele despre o noua gama de frigidere care aduce plus-valoare in materie de tehnologie si pozitioneaza brandul Samsung intre primele trei din domeniu.

Cutia de viteze de care va povesteam se nuemste Digital Inverter, un nou tip de compresor, care da aparatelor frigorifice capacitatea de a adapta la cea mai potrivita viteza de functionare, alegand intre cele 5 trepte disponibile. In doar cateva secunde acestea fac o analiza a catorva factori cheie cum ar fi temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecventa de deschidere a usilor

Rezultatul este un consum de energie semnificativ mai mic, un nivel de zgomot scazut, iar alimentele se vor mentine proaspete timp mai indelungat. In plus, increderea in fiabilitatea acestei tehnologii i-a determinat pe producatori sa ofere o garantie de 10 ani.

Frigiderele Samsung din noua gama lansata pot fi achizitionate la preturi competitive. Puteti vedea mai jos cateva exemple:

Frigider Samsung RT32FARADSP, 322 l, Clasa A+, Full No Frost, H 171 cm, Argintiu 1949 lei

Frigider Samsung RT38FEAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu 2499 lei

Side-by-Side SAMSUNG RS61781GDSL 7499 lei

Va las la final sa vedeti si reclama:

https://www.youtube.com/watch?v=jeejFdKjtLs

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

b00b00r00za 21-03-2013 - 17:57

Faptul ca tine cont de temperatura din interior/exterior si de frecventa de deschidere a usilor ii da din start un plus. Temperatura din frigider creste mult cu fiecare deschidere a usii.

Comentariile sunt inchise.