Acasa Diverse Vizualizare camere de supraveghere video prin smartphone

Vizualizare camere de supraveghere video prin smartphone

by Dragos Schiopu

Trend-ul camerelor de supraveghere video s-a transformat intr-o necesitate a vietii in sec. 21.

Procentajul celor care nu isi fac griji pentru locuinta, bunurile, proprietatile, sau afacerea atunci cand sunt plecati in vacanta sau pur si simplu nu sunt prezenti, este in scadere continua.

Este imposibil sa-ti faci bagajele pentru vacanta sau sa te pregatesti pentru un week-end departe de casa fara sa impachetezi si o tona de griji vizavi de siguranta bunurilor tale. Din pacate, este inca imposibil sa fii in doua locuri in acelasi timp, asa ca cea mai buna solutie pentru cei care vor sa stie in permanenta ce se intampla in casa, curtea, biroul lor, etc. este montarea de camere de supraveghere video. Aceste sisteme va permit sa monitorizati sau sa inregistrati activitatea din zonele, incintele unde sunt montate, pentru ca dvs. sa fiti linistiti in orice moment ca totul este in regula cu bunurile dvs.

Amploarea utilizarii sistemelor de supraveghere de interior si exterior a dus la o adevarata explozie de modele de camere video in ultimii anii. Experti in tehnologie se intrec in proiectarea unor softuri din ce in ce mai elaborate care sa permita utilizatorilor sa se simta in permanenta conectati cu bunurile sau afacerea lor.

In ultimul timp dezvoltatorii de software pentru DVR-uri (Digital video recorder) si NVR-uri (Network video recoder) s-au aliniat la standardele telefoanelor mobile si a tabletelor pentru a putea oferi o flexibilitate cat mai mare produselor lor. Astfel daca aveti o conexiune la internet decenta, va puteti conecta de pe smartphone sau tableta in orice moment la sistemul dvs. de supraveghere. Din ce in ce mai multi producatori lanseaza aplicatii pentru toate sistemele de operare ale telefoanelor mobile de actualitate: android, ios sau windows mobile.

Este foarte cunoscut ca vizualizarea unui clip video consuma foarte mult trafic pe un telefon mobil, de aceea facilitatea de substream a DVR-urilor si a NVR-urilor reduce calitatea imainilor furnizate pentru a nu ocupa banda de internet de unde s-a realizat conexiunea.

Mai mult, prin intermediul tabletei sau a smartphone-ului puteti sa accesati pana la 16 camere, sa activati optiunea de playback a inregistrarii, pentru ca dvs. sa puteti fi la curent cu tot ce se intampla pe proprietatea dvs. in timp real, dar si sa urmariti orice moment din istoricul salvat pe hard disk.

s-ar putea sa-ti placa