Acasa Tehnologie Facebook da din nou nume unui copil

Facebook da din nou nume unui copil

by Dragos Schiopu

Credeti ca doar pe la noi se pun nume ciudate copiilor? Ei bine va inselati, nu doar Romania este tara in care exista nume foarte ciudate. Si in alte tari exista oameni lipsiti de inspiratie. Un exemplu recent poate fi considerat cuplul din Israel care si-a botezat fiica “Like”, dupa butonul caracteristic celei mai mari retele de socializare din lume, Facebook.

“Like” nu este singurul nume aparte din familia israelienilor. Acesti doi parinti mai au doi copii care si ei poarta nume de acest gen: Pie (placinta) si Dvash (miere – in limba ebraica).

Dupa cum spuneam, cea mai mare retea de socializare, care a aparut aproape cu un an in urma, a mai dat nume unui copil. Un egiptean si-a botezat fiica “Facebook” , potrivit unei publicitati din urma cu vreo cateva luni de zile.

Desi ambele nume sunt la fel de ciudate, trebuie sa tinem minte ca egipteanul a facut acest gest drept recunostinta pentru faptul ca atat de celebra retea de socializare a ajutat egipetnii sa se uneasca si sa protesteze impotriva conducerii.

Acest eveniment dovedeste din nou succesul butonului “Like”, in buton ce defineste Facebook-ul. Vazand cat de cunoscut este acest buton in toata lumea, Google creeaza si el o functie asemanatoare butnonul +1.

 

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Petre Danutz 19-05-2011 - 18:53

ce porcarie…. astia sunt obsedati…… pe bune…

Haotik 20-05-2011 - 17:08

Sa vedeti cand se va naste copilul „+1”

Comentariile sunt inchise.