Acasa Diverse Samsung Galaxy S3 vine pe 3 Mai 2012

Samsung Galaxy S3 vine pe 3 Mai 2012

by Dragos Schiopu

A venit momentul in care s-a anuntat data oficiala a lansarii noului Samsung Galaxy S3. Acest eveniment de lansare va avea loc la Londra pe 3 mai 2012 in cadrul unui adevarat spectacol pe masura asteptarii fanilor si a presei de specialitate.

iPhone Killer revine intr-o noua generatie pe piata, de aceasta data concurent nu doar cu iPhone ci si cu modele Quad Core pe 4G precum HTC One X, LG Optimus 4X HD si Huawei Ascend D quad, unele din aceste modele rivale au fost prezentate in cadrul salonului de la Barcelona.

Punctele forte ale noului Samsung Galaxy S3 sunt chipset-ul Exynos de ultima generatie, displayul Super AMOLED Plus cu diagonala de 4.8 inch si o rezolutie de 1920×1080 pixeli, avand in vedere ca actualul Samsung Galaxy S2 are un display de 4.3 inch si o rezolutie de 480×800 pixeli.

Despre camera foto nu se stiu prea multe informatii, dar cu siguranta va fi ami perfomanta decat a actualului Galaxy S2 care are 8 Megapixeli, din cate se stie totusi de aceasta data nu se va merge pe multi megapixeli ci pe calitate a imaginii si a capturilor video.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.