Acasa Portabile E-Boda lansează modelul Revo R85, cea mai performantă tabletă din portofoliu!

E-Boda lansează modelul Revo R85, cea mai performantă tabletă din portofoliu!

by Dragos Schiopu

E-Boda reinoieste gama de tablete cu modele de de 7 inci si 7.85 inci, ce ofera utilizatorilor aceleasi standarde tehnologice pe care le ofera marile branduri, insa pretul este accesibil oricui.

In acest moment, modelul Revo R85 este cea mai puternica tableta din portofoliul nostru, cu un excelent raport calitate-pret, acest lucru fiind confirmat si de testele de tip benchmark,” adauga Alexandru Dragoiu.

Tableta are o carcasa solida din aluminiu cu o grosime de numai 8.9 mm. Procesorul puternic Quad Core Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, a oferit rezultate remarcabile in benchmark-uri, obtinand un scor de 18.209 in AnTuTu. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.2.

Revo R85 multumeste chiar si cei mai pretentiosi utilizatori care vor putea naviga mult mai rapid prin meniu, intre tab-uri, pe paginile web, asigurand o experienta multi-tasking fluida. Performantele tabletei permit rularea a patru clipuri video la rezolutie maxima, fara sa se blocheze sau sacadeze. Sistemul de operare Android 4.2 si memoria RAM de 1 GB contribuie la timpul de reactie mai rapid, facand tranzitia intre ecrane sau aplicatii , astfel eliminandu-se efectul de lag.

Pana si gamerii se pot bucura de aceasta tableta, pentru ca modelul Revo R85 face fata jocurilor de strategie, arcade sau racing chiar si jocurilor 3D cu grafica complexa.

Tableta nu dezamageste nici mediul business.Tehnologia IPS ofera unghiuri largi pentru vizualizarea e-mailuri, documentelor, ziarelor, revistelor sau a cartilor electonice. fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa-si forteze privirea, manevrand in acelasi timp tableta cu comoditate. Aplicatia preinstalata Documents to Go, permite deschiderea şi editarea documentelor de tip PDF, PPT, DOC sau XLS direct de pe ecranul tabletei sau prin conectarea unei tastaturi.

E-Boda are o promotie de lansare: pentru primii 100 de cumparatori care comanda tableta Revo R85 de pe site-ul www.e-boda.ro, primesc GRATUIT o husa cu tastatura in valoare de 70 lei. Tableta este disponibila pe site si in magazinele partenere la pretul recomandat de 749 lei.

s-ar putea sa-ti placa