Acasa Diverse Hello, aplicatia care inlocuieste dialer-ul din Android

Hello, aplicatia care inlocuieste dialer-ul din Android

by Dragos Schiopu

Apelurile telefonice incep sa piarda din ce in ce mai mult teren in fata platformelor de mesagerie, gen WhatsApp, Facebook Messenger si Skype. Dar in America apelurile video sunt inca la moda, conform unui studiu se estimeaza ca in America sunt efectuate peste 1 miliard de apeluri in fiecare zi.

Aceasta aplicatie nu numai ca va modernizeaza dialer-ul nativ dar incearca sa puna Facebook in centrul tuturor comunicatiilor. Hello promoveaza apelurile gratuite cu ajutorul tehnologiei Wi-fi folosind VoIP, Voice over Internet Protocol.

Hello este o aplicatie dezvoltata de catre cei de la Facebook, care inlocuieste aplicatia dialer a Android-ului cu o versiune mai imbunatatita. Cu aceasta aplicatie iti va fi mai usor sa aflii cine te suna chiar daca nu ati stocat datele acestuia in telefon. Aceasta aplicatie foloseste Facebook pentru a putea identifica numele apelantului si astfel puteti evita o situatie nedorita de la un numar necunoscut. Hello, are o functie deosebita care permite gasirea de numerelor de telefon a unui magazin, restaurant etc, acest aspect va permite sa intrati mai repede in legatura cu seful afacerii pentru ai lasa un feedback.

dialer1.0

Cand primiti un apel de la un numar nou, Hello cauta in baza de date numele apelantului, daca numarul de telefon se potriveste cu un cont al unui utilizator de Facebook acesta va fi afisat, doar daca utilizatorul a permis sa fie gasit pe Facebook dupa numarul de telefon setat la profil.

Cum proiectul celor de la Facebook cu aplicatia Acasa, care inlocuia ecranul de start si a celui de deblocare a ecranului cu NewsFeed a fost un esec, se pare ca aplicatia Hello este o noua incercare de a aduce Facebook in centrul atentiei.

Momentan aplicatia oficiala nu este disponibila si pentru tara noastra in magazin Play. Dar am cautat pe internet si am gasit aplicatia .apk care se poate descarca de pe acest link.

s-ar putea sa-ti placa