Acasa Computere Doua extensii de care o sa ai nevoie in browserul Chrome

Doua extensii de care o sa ai nevoie in browserul Chrome

by Dragos Schiopu

A trecut destul de mult timp de cand nu am mai facut o prezentare a catorva extensii pe care le folosesc in Google Chrome. De data aceasta am venit cu ceva mai special, ceva care va va fi intradevar de folosinta. Toate aceste extensii pe care o sa vi pe prezint in randurile urmatoare le folosesc de un an si chiar sunt foarte multumit, nu am intampinat probleme si nici disfunctionalitati.

LastPass:

lpspill

LastPass este una dintre cele mai interesante extensii pe care le-am gasit in Google Chrome. Aceasta ofera oportunitatea utilizatorului de a-si salva parolele intr-un mediu cat mai sigur. Toate parolele salvate se duc in „cloud” si pot fi accesate doar cu o singura parola, nu va mai fi nevoie sa retineti zeci de parole. Are o interfata destul de simplista, iar imediat dupa instalare vei fi intrebat daca vrei sa iti faci un cont pentru ati incepe activitatea. Folosesc LastPass atat pe calculator pe Mozilla si Chrome cat si pe telefon si se sincronizeaza foarte bine. LastPass din punctul meu de vedere ar trebui sa fie mult mai popular, ofera ceea ce nu foarte multe extensii o fac, ofera posibilitatea de aces rapid la anumite site-uri doar cu o singura parola.

VidIQ Vision for YouTube:

youtube-video-stats

Asa dupa cum ii spun si numele VidlQ Vision are posibilitatea de a afisa anumite informatii pe care nu le gasesti foarte usor pe Youtube. Spre exemplu, de cativa ani cei de la Youtube au desfiintat tagurile, le-au facut private, avand drept de vizionare asupra lor doar cei ce detin contul. Cu ajutorul acestei extensii totul devine mult mai simplu, este indeajuns sa o instalezi si sa iti faci un cont. La fiecare clip video pe care il vizionezi pe Youtube, VidlQ apare in dreapta ecranului afisand tagurile si celelalte informatii de care ai nevoie, in special numarul de vizitatori pe ora, s.a.m.d

s-ar putea sa-ti placa