Acasa Tehnologie Doodle 4 Google în România!

Doodle 4 Google în România!

by Dragos Schiopu

Trebuia sa scriu despre chestia asta inca de la 1 septembrie, insa n-am aflat pana astazi. Competitia Doodle 4 Google este acum accesibila si romanilor. Mai exact, in perioada 1 – 15 octombrie se pot inscrie copiii din intreaga tara.

Vor fi doua grupe de concurenti, intre 6 si 10 ani (grupa 1) si intre 11 si 14 ani (grupa 2).

Cum mă înscriu?

Pentru a vă înscrie în concurs vă invităm să ne trimiteți, prin poștă sau e-mail, desenul (doodle), o scurtă explicație a desenului și formularul de înscriere completat. Așteptăm desenele voastre pe adresa str. Dragoș Vodă nr.42-46, sector 2, București sau online la d4g.romania@gmail.com.
Data limită pentru înscriere și trimiterea desenelor este 15 octombrie 2012.
Premiile concursului

Marele câștigător al concursului va primi un premiu în bani, în valoare de 15.000 RON.
Școlile la care învață primii 5 candidați cu cel mai mare punctaj din concurs (în urma votului public) vor primi câte un grant IT în valoare de 20.000 RON
Primii 10 finaliști ai concursului vor fi anunțați pe site-ul concursului și vor primi fiecare câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google.
Doodle-ul câștigător va fi afișat timp de o zi pe pagina principală Google România – www.google.ro, pentru a fi vizualizat de milioane de utilizatori.

Pentru a nu complica articolul asta cu prea multa vorbarie am sa las un clip introductiv sa va captiveze atentia, apoi am sa va dau link-ul catre detaliile despre concurs.

Mai multe informatii despre concurs si regulament pot fi gasite aici.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

raban alex 04-10-2012 - 15:35

buna.am 12 ani si cred ca acest concurs este super .

Comentariile sunt inchise.