Acasa Diverse Digipedia cauta colaboratori

Digipedia cauta colaboratori

by Dragos Schiopu

Digipedia creste din ce in ce mai mult, asa ca, dupa mai multe discutii am ajuns la concluzia ca avem nevoie de noi colegi pasionati care doresc sa scrie cu entuziasm despre tehnologie pe acest blog.

Cerintele pentru un content writer sunt:

  • Sa fie pasionat de tehnologie, persoanele trebuie sa fie pasionate deoarece orice lucru facut cu drag este mult mai apreciat.
  • Sa foloseasca limba romana cat mai corect, aici referindu-ne la partea gramaticala, pe Digipedia momentan nu folosim diacritice.
  • Sa fie familiarizat cu platforma Wordpress, lucrurile elementare.
  • Disponibilitatea de a acorda 1-2 ore zilnic pentru acest blog.

Daca sunt persoane interesate de a deveni content writer aveti aici adresa de mail la care trebuie sa trimiteti urmatoarele informatii: daca indepliniti cerintele enumerate mai sus, numarul de articole pe care le puteti scrie lunar, dar si o scurta descriere despre dvs (eventual adresa unui blog sau a unui portofoliu online, orice in plus se considera un avantaj).

Dupa ce trimiteti mesajul veti primi un raspuns inapoi cu inca cateva intrebari care pot determina daca sunteti persoana potrivita pentru a lucra in compania noastra, urmand ca mai apoi sa primiti un rezultat. Daca mai doriti si alte informatii puteti lasa chiar si un comentariu mai jos.

s-ar putea sa-ti placa