Acasa Tehnologie Decoreaza-ti mancarea cu stiloul CinniBird

Decoreaza-ti mancarea cu stiloul CinniBird

by Dragos Schiopu

Cu siguranta mama ta ti-a spus, cel putin o data, sa nu te joci cu mancarea. Dar sunt destul de sigura ca nu a mentionat niciodata nimic in legatura cu desenatul pe mancare, nu-i asa? Foarte bine atunci, asta inseamna ca te poti bucura de CinniBird, un stilou inteligent cu ajutorul caruia iti poti orna mesele si gustarile.
szoras1
Modul in care functioneaza stiloul CinniBird – care si-a depasit deja scopul de 5.000 dolari – este destul de simplu. Pui condimente, sos, frisca sau orice altceva doresti in spatiul din interiorul pixului , inchizi capacul si apoi apesi pe un buton care va expulza continutul ales de tine intr-o linie subtire, eleganta, oriunde doresti. Poti decora spuma de la cafeaua latte, clatitele sau poti lasa un mesaj dragut de dimineata, pe marginea farfuriei, pentru cineva drag.
20140519064049-goodm1
CinniBird este primul si singurul gadget de bucatarie care iti ofera posibilitatile mentionate mai sus, dar si sansa de a crea mesaje creative si desene, folosindu-te de tot felul de produse, cum ar fi cu scortisoara, zat de cafea, pudra de cacao, boia, etc. CinniBird iti ofera o un mod extrem de bun de a-i surprinde pe cei dragi si te a te relaxa, jucandu-te cu mancarea. CinniBird functioneaza cu doua baterii de tip LR44 de 1,5 volti, stil ceas, care vor dura doar aproximativ trei luni, in termenii unei utilizari normale. Daca iti doresti sa achizitionezi un asemenea stilou, afla ca trebuie sa scoti din buzunar doar 150 RON, in acest pret fiind inclus si transportul din SUA.
20140428050508-virag1
CinniBird dispune si de un site propriu, si anume www.cinnibird.com Aici poti afla mai multe despre cum functioneaza acest dispozitiv, ce poate sa faca, ce poti si ce nu poti face cu el si, nu in ultimul rand, ti se va raspunde prompt la orice intrebare care te nedumireste. Mai jos puteti viziona un videoclip despre CinniBird si cu cateva aspecte pe care le poate indeplini.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Mihai Ciobanuihai 05-12-2014 - 13:14

O idee unica si interesanta, insa, nu sunt de parere ca o sa aiba parte de o cerere enorma.

Roxana Stăneiu 06-12-2014 - 00:34

Sunt de acord cu tine, dar cred ca este extrem de util pentru cei care iubesc arta gastronomiei si vor sa aduca un element nou in mesele preparate.

Comentariile sunt inchise.