Acasa Telefoane HTC One M8 si M7 GPe primesc update la Lollipop

HTC One M8 si M7 GPe primesc update la Lollipop

by Dragos Schiopu

Dupa ceva timp se pare ca avem si un anunt oficial prin care HTC One M8 si M7 GPe primesc update la Lollipop. Noua versiune nu aduce schimbari majore sau cel putin nu exista o alta informatie despre acest update. Pe langa optimizarile aduse de Android 5.0 Lollipop nu cred ca vom vedea si alte diferente.

htc one m8 gpe

Se pare ca si HTC One M8 si M7 GPe vor primi update la Android 5.0.1 Lollipop. Informatia s-a concretizat printr-un mesaj pe Twitter, astfel nu mai avem doar zvonuri.

Daca cineva se intreaba ce tot este acel GPe am sa va explic cat se poate de simplu, desi nu este nimic prea complicat poate doar denumirea. GPe vine de la Google Play edition, iar asta inseamna ca un telefon GPe vine cu Android nemodificat sau personalizat de producatori. Desi majoritatea utilizatorilor nu au editiile Google Play, acest update ne duce cu gandul ca si modelele normale vor primi acest update. Nu uitati ca vorbim si de HTC M7, un model mai „vechi”. Dar update-ul pentru versiunile normale dureaza mai mult pentru ca trebuie sa fie implementate si interfetele grafice ale producatorului.

Sa speram ca cei care au HTC One M8 si M7 Google Play edition vor realiza acest update. Nu uitati ca Android 5.0 Lollipop aduce o serie semnificativa de imbunatatiri precum autonomia telefonului sau un consum mai mic de resurse.

s-ar putea sa-ti placa