Acasa Telefoane De ce este bine sa ai un telefon de la Google

De ce este bine sa ai un telefon de la Google

by Dragos Schiopu

android-kit-katDupa lansarea Android 4.4, toti utilizatorii acestui sistem sunt nerabdatori sa incerce aceasta noua versiune, care aduce multe imbunatatiri si update-uri fata de editile precedente.

Insa, cei care au pus deja mana pe telefonul Nexus 5 sunt cei mai fericiti in aceste momente, fiind singurii care au ocazia sa testeze KitKat-ul

Din acest punct de vedere este bine sa ai un telefon trecut prin compania „mama” a sistemului. Dupa utilizatorii care au Nexus 5, vor urma in urmatoarele saptamani sa beneficieze de update si cei care au Nexus 4, Nexus 5 sau Nexus 10. Acest lucru s-a resimtit si la ultimele update-uri, tot cei care au Nexus au pus mana primii pe Android.

Ceilalti producatori au anuntat ca vor aduce si ei cat de curand update-ul pe gadget-urile lor.

Cei care au Samsung vor primi in urmatoarele saptamani update-ul pentru Galaxy S4, despre restul dispozitivelor nu s-a speculat nimic, Cei da la HTC s-au grabit cu declaratile, acestia au promis ca vor aduce pe HTC One Google Play Edition cat de curand noua versiune, urmand mai apoi sa arunce cate un ochi si peste HTC One Mini si One Max.

Cei de la Motorola au facut printe cele mai bune lucruri, au realizat o pagina unde utilizatorii pot vedea daca device-ul pe care il detin va trece la Android 4.4 KitKat. Nici cei de la LG nu stau pe loc, avand in vedere ca ei sunt cei care au realizat Nexus 5, va exista posibilitatea sa faca surprize si sa treaca la treapta urmatoare inaintea concurentei. Dar din spusele lor, doar modelul G2 va primi anul acesta KitKat, restul asteptand sa treaca undeva prin 2014.

Totusi, asteptam sa vedem cum KitKat-ul va aparea din ce in ce mai mult pe telefoanele noastre, speculatii sunt multe, dar niciodata nu vom putea sa stim cu adevarat ce se petrece in spatele realizatorilor de telefoane inteligente (si nu numai).

s-ar putea sa-ti placa