Acasa Diverse De astazi Skype poate fi accesat prin browser

De astazi Skype poate fi accesat prin browser

by Dragos Schiopu

Daca pana astazi apelurile si citirea mesajelor instant pe Skype erau disponibile doar prin intermediul aplicatiei, lucrurile se schimba pentru utilizatorii din Statele Unite ale Americii dar si pentru cei din Marea Britanie.

skype pentru browser

Acestia vor putea utiliza functiile aplicatiei fara sa mai aiba descarcata si instalata aplicatia. Trebuie doar sa acceseze Skype.com.

Versiunea beta pentru browser poate fi accesata cu succes de pe Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox sau Internet Explorer.

Versiunea pentru browser se va sincroniza cu aplicatia ceea ce inseamna ca ai peste tot cu tine istoricul conversatiilor, functia de cautare este rapida, iar apelurile audio si video raman instantanee, la fel ca si mesajele scrise.

Asteptam cu interes ca Skype pentru browser sa fie valabil in toata lumea, inclusiv in Romania, pentru a-l testa si a ne da cu parerea daca este la fel de bun si rapid ca si aplicatia. La fel de interesant ar fi ca Skype pentru browser sa devina compatibil si cu browserele de pe smartphone-uri.

Daca incerci acum sa accesezi web.skype.com de pe un calculator in Romania, vei primi mesajul de mai jos.

skype for web

Skype este unul dintre cele mai cunoscute programe de video-calling din lume, atat pentru performanta ridicata cat si pentru modul sau simplist de functionare. Este produs de Microsoft. Versiunea de Skype pentru web a fost la nivel de zvon la inceputul acestui an, iar disponibilitatea acestuia era doar pe baza de invitatie. Cateva luni mai tarziu, acesta devine valabil pentru toata lumea.

s-ar putea sa-ti placa