Acasa Diverse Datele in care telefoanele Samsung vor primi update la Android 6.0 Marshmallow

Datele in care telefoanele Samsung vor primi update la Android 6.0 Marshmallow

by Dragos Schiopu

Cei care aveti un telefon Samsung Galaxy aveti posibilitatea de a cunoaste datele oficiale cand aceste telefoane vor primi update la Android 6.0 Marshmallow. Primele smartphone-uri care vor primi acest update sunt Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus. Update-ul la Android 4 il vor mai primi inca pantru telefoane de top. De asemenea, alte opt telefoane sunt pe lista cu un posibil update, desi aceastea ar putea primi mai tarziu update-ul. Astfel, din luna decembrie pana in luna februarie a anului 2016, sase telefoane vor primi Android 6.0 Marshmallow.

Samsung

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile la ora actuala fiind si singura companie care poate sa produca un telefon cu componente proprii. Astfel, nu doar cota de piata ii fac pe acesti sud coreeni lideri, ci si tehnologia de care dispun. Insa, un telefon nu se defineste doar prin hardware, software-ul fiind un alt atuu. Desi Google a scos de curand Android 6.0, cei de la Samsung vor deja sa ofere aceasta versiune pe terminalele lor de top.

Update-ul se va desfasura treptat. Astfel, in trei luni sase telefoane vor primi Android Marshmallow. Primele terminale care vor beneficia de Android 6 sunt Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus. Acestea sunt cele mai bune telefoane ale lor si era evident ca vor primi acest update destul de rapid. Urmatoarele smartphone-uri vor primi in ianuarie Android 6, acestea fiind Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge. Cele din urma sunt Galaxy Note 4 si Galaxy Note Egde, care vor avea acest update in luna februarie.

Samsung Galaxy S5 si Galaxy Alpha sunt alte doua terminale de top care vor primi in cele din urma acest update. Desi in poza de mai sus scrie clar ca trebuie sa astepte aprobarea, aceste doua telefoane sunt inca foarte bune, iar Galaxy S5 este un fost flagship, in timp ce Galaxy Alpha este un competitor pentru iPhone 6 avand un display de 4.7 inci si carcasa metalica.

Despre ultimele modele, adica Galaxy A3, A5, A7 si A8 nu pot sa spun daca ar primi acest update. Cel putin, daca il vor primi se va intampla destul de tarziu, fiind modele entry level si mid range, categorii unde Samsung isi lasa telefoanele fara un suport prea mare.

s-ar putea sa-ti placa