Acasa Diverse Cum putem rula Android pe calculator

Cum putem rula Android pe calculator

by Dragos Schiopu

Sunt multi cei care vor sa incerce sa se joace cu sistemul de operare de la Google pe calculator. Exista un mod foarte simplu prin care putem sa instalam Android pe calculator cu ajutorul unei masini virtuale.

Am incercat mai multe variante si pot sa va spun ca cel mai bun mod in care putem sa avem Android pe calculator este Genymotion. Utilizand acest program putem sa ne jucam cu Android 4.2 sau chiar Android 4.3 fara a fi nevoie sa instalam alte programe.

Care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a avea Android? Voi pune mai multe imagini in care va voi arata pas cu pas cum puteti rula cel mai popular sistem de operare pentru telefoane si tablete direct pe calculator:

  1. Intram pe siteul Genymotion dand click aici.
  2. Ne creem un cont gratuit. Puteti intra direct aici.
  3. Dupa ce confirmam mail-ul intram in cont prin completarea campurilor libere „Username or email address” si „Password”.
  4. Imediat dupa ce intram in cont deja avem optiunea de a descarca Genymotion pentru Windows pe 32/64 biti alaturi de VirtualBox.
  5. Dupa ce am descarcat programul il instalam (ca orice alt program).
  6. Pe ecran va aparea o pictograma ce se va numi Genymotion. Dam click pe ea.
  7. Apasam pe butonul „Add” pentru a adauga ce versiune de Android dorim (nu uitati sa va logati).
  8. Instalam versiunea pe care o dorim (eu am Nexus 4 – 4.3 API 18 768×1280).
  9. Dupa ce am terminat de adaugat versiunea dorita dam click pe butonul „Play”.
  10. Acum va puteti juca pe Android de pe calculator.

In urmatorul articol va voi arata cum puteti adauga si Play Store de la Google in Genymotion. Mai jos aveti o galerie cu toate imaginile de care aveti nevoie.

s-ar putea sa-ti placa