Acasa Tehnologie Cum poti ascunde raportul de citire mesaje pe Facebook?

Cum poti ascunde raportul de citire mesaje pe Facebook?

by Dragos Schiopu

Raportul de citire al mesajelor de pe Facebook Messenger s-a dorit a fi un instrument util in comunicare, insa de cele mai multe ori a creat probleme datorita faptului ca nu toti utilizatorii raspund imediat ce citesc mesajele spre dezamagirea celor care le scriu si au uneori nevoie de raspunsuri instant.

facebook unseen

Daca vrei ca persoanele care iti scriu pe Facebook Messenger sa nu mai vada clasicul „Vazut la 17.59 / Seen at 17.59” iti poti activa extensia pentru Google Chrome Facebook Unseen.

Atentie! Functioneaza doar pentru browserul Google Chrome. Daca folosesti Mozilla Firefox, Internet Explorer sau Opera Browser atunci cand navighezi pe Facebook si te conversezi pe Messengerul Facebook, raportul de citire va fi in continuare afisat partenerilor de conversatie.

Facebook Unseen este o extensie gratuita pentru Google Chrome si poate fi descarcata in doar trei pasi simpli de aici. Apesi adauga, confirmi, inchizi si repornesti browserul.

Nu folosesti inca Google Chrome dar te-ar interesa sa dezactivezi raportul de citire de pe Facebook Messenger? Il poti descarca de aici, tot gratuit.

Extensia Facebook Unseen fost descarcata de peste 200.000 de persoane pana in prezent si a obtinut 4 stele din 5 de la 707 dintre acestia.

Am testat-o si eu si pot sa va confirm ca functioneaza, 100%.
Sa ne fie de folos!

s-ar putea sa-ti placa