Acasa Diverse Cei de la Lenovo isi cer scuze pentru gafa facuta

Cei de la Lenovo isi cer scuze pentru gafa facuta

by Dragos Schiopu

lenovo

Lenovo este o firma buna dar cate o data mai are si probleme. Fie ca este vorba de un software ce nu este compatibil cu sistemul sau poate sa ii dauneze acestuia, cei de la Lenovo incearca pe cat posibil sa remedieze de fiecare data problema. De data aceasta se pare ca cei de la Lenovo au reusit sa le dea mari batai de cap utilizatorilor. Mai exact compania a lansat pe piata un software care este si preinstalat in device-urile pe care le livrau, le permitea hackerilor sa aiba acces la device si sa le fure informatiile. Este una dintre cele mai mari greseli pe care le-au facut cei de la Lenovo in ultimii ani. Conform spuselor acestora se pare ca software-ul a fost creat de cei de la Superfish, regretand si cerandu-si scuze, lucrand pentru a repara vulnerabilitatea.

Nu este singura companie ce distribuie in momentul de fata device-uri ce au preinstalate in sistem soft-uri cu probleme, si cei de la Microsoft au mici nereguli in privinta aceasta. Compania a organizat o conferinta de presa si a raspuns tuturor criticilor primite in urma acestui software. „Software-ul Superfish submineaza securitatea Internetului in scopul ridicol de a servi la scopul advertisement” au relatat cei de la Lenovo pentru presa.

Echipa tehnica a celor de la Lenovo este constienta de gafa enorma pe care au facuto si incearca din rasputeri sa refaca totul cum ar fi trebuit sa fie, sa elimine problema si sa faca in continuare software-ul sa lucreze la parametrii sai optimi fara ca pe viitor sa mai fie o astfel de neregula ce ar putea strica intreg sistemului beneficiarului.

Obiectivul lor in momentul in care au preinstalat acest software a fost acela de a imbunatati experienta oamenilor, de a le crea un mediu mai usor online in care sa se desfasoare, la care sa aiba acces ori de cate ori este conectat la internet.

s-ar putea sa-ti placa