Acasa Portabile Cosmote Romania lanseaza prima tableta sub brand propriu

Cosmote Romania lanseaza prima tableta sub brand propriu

by Dragos Schiopu

My Tab, acesta este numele primei tablete cu o diagonala de 9.7 inch a celor de la Cosmote Romania. Aceasta a fost lansata in mod oficial pe 13 februarie, fiind dedicata celor care vor sa combine mobilitatea cu multitasking-ul.

Ca echipare intalnim un procesor dual core de 1GHz si 512MB memorie RAM si o memorie interna de 4GB care poate fi extinsa pana la 32GB prin intermediul cardului microSD. Cei de la Cosmote au pus accent si pe calitatea camerei foto, aceasta fiind de 5MP, cu autofocus, inregistrare 720p HD si flash LED inclus.

Tableta cu 3G HSPA vine cu o baterie de 6000mAh si un incarcator micro USB, iar la capitolul aplicatii preinstalate avem Dolce Mobile TV si web’n’walk pentru urmarirea emisiunilor tv preferate si nu numai.

COSMOTE My Tab23

Este foarte interesanta mutarea celor de la Cosmote, dar in acelasi timp previzibila. Dupa cum bine stim, cei de la Vodafone au fost primii care au atacat acest segment. Cosmote au ales sa faca deci acelasi lucru, desi aveau alternativa de a se asocia cu un brand producator de tablete, asa cum a facut Orange cu Motorola Xoom 2.

Pachetul Cosmote My Tab este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL la 30 de euro/luna (TVA inclus) cu 150GB trafic de date inclus si o husa protectoare pentru tableta. Clientii Cosmote care activeaza pentru prima data un abonament de Internet mobil pana pe 28 februarie 2013, pentru o perioada de 24 de luni, vor beneficia de un discount de 100% pentru primele doua luni de contract.

Tableta Cosmote My Tab este disponibila si fara abonament la un pret de 999 de lei.

 

s-ar putea sa-ti placa