Acasa Telefoane Corectarea unui mesaj text dupa ce acesta a fost trimis

Corectarea unui mesaj text dupa ce acesta a fost trimis

by Dragos Schiopu

appleCu siguranta sunt multe persoane care, cel putin o data au trimis un mesaj scris gresit, aici nu ma refer doar la partea gramaticala, poate acesta exprima cu totul altceva decat va doriti. Cazuri de acest gen sunt chiar foarte multe, poate chiar un angajat al celor de la Apple a avut o astfel de experienta neplacuta, spun asta pentru ca tocmai au realizat un brevet care s-ar putea sa ne ajute din acest punct de vedere.

Acest brevet sugereaza ca viitoarele iPhone-uri vor face ceva revolutionar, mai exact, vor avea o noua optiune care va permite utilizatorilor sa corecteze mesajul dupa ce acesta a apasat pe butonul de trimitere.

Brevetul celor de la Apple, numit “Transient Panel Enabling Message Correction Capabilities Prior to Data Submission”, descrie modificarea pe care utilizatorul o va putea face. Mai exact, daca ai trimis mesajul, vei mai avea sansa sa faci o corectie finala a mesajului, exact in momentrul in care telefonul expediaza mesajul, bineinteles ca utilizatorul in cauza trebuie sa fie foarte ager in revizuirea textului, altfel, mesajul va ramane in stadiul initial.

Chiar daca brevetul a fost depus pe data de 31 iulie 2012, niciun dispozitiv al celor de la Apple nu a venit cu aceasta noua functionalitate.

Ramane totusi de vazut daca acest concept va vedea curand lumina zilei, spun acest lucru deoarece nu orice brevet trebuie pus in aplicare. Totusi, daca acest lucru nu va fi realizat in cel mai scurt timp de catre cei de la Apple, programatorii s-ar putea sa le fure ideea si sa realizeze o aplicatie care sa faca acest lucru posibil. Avand in vedere ca la Gmail putem sa modificam mesajul la doar cateva secunde dupa ce acesta a fost expediat, asa probabil vom avea posibilitatea si la mesajele de pe telefoanele noastre inteligente.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Ciprian 09-02-2014 - 21:27

Aur curat pentru cei care trimit din greseala altei persoane. Dar in rest nu vad pe cineva interesat sa modifice un mesaj in interval de o secunda…

Comentariile sunt inchise.