Acasa Jocuri Consola de jocuri de la Huawei

Consola de jocuri de la Huawei

by Dragos Schiopu

consola de jocuriCompania de origine chineza Huawei a decis ca este timpul sa aduca si ei pe piata o consola de jocuri care sa fie pe placul cat mai multor persoane.

Consola va rula pe sistemul de operare Android 4.2.3 Jelly Bean, dar nu este versiunea pe care o cunoastem noi, cei de la Huawei au adus foarte multe schimbari sistemului punandu-si foarte mult amprenta din acest punct de vedere. Au umblat inclusiv la caracteristicile acestuia, mai ales la accesul pentru jocuri, la setari, aplicatii si multe altele.

Aceasta consola este denumita TRON si va fi disponibila in doua culori (negru si alb), venind totodata cu doua variante, una de 16 GB si alta de 32 GB. Din specificatiile actuale reiese ca vom putea sa marim capacitatea de stocare cu ajutorul unui card microSD. Dispozitivul va avea port USB 3.0, iesire audio, cablu Ethernet, precum si un nou sistem pe baza de bluetooth cu care vom putea sincroniza controlerul. Vine cu o tehnologie WiFi standard, 2 GB memorie RAM si ce este cel mai important, un procesor Nvidia Tegra 4. Tot cei de la Huawei au afirmat ca sunt sanse mari sa treaca la noul tip de procesoare, aici vorbind bineinteles de NVIDIA Tegra K1.

Consola de jocuri care are forma unui borcanel s-ar putea sa aiba foarte multe buguri, insa din spusele dezvoltatorilor aceasta consola va primi constant mai multe update-uri in asa fel incat utilizatorul sa se bucure cu adevarat de cele mai frumoase experiente.

Cam acestea sunt toate informatiile despre consola de jocuri TRON, mai multe vom afla cu siguranta in al doilea trimestru al anului. Consola se va comercializa prima data in China urmand ca mai apoi sa apara si in Europa. Consola va putea sa fie in casele tuturor din cauza pretului accesibil, din ce se stie pana in acest moment va aparea pe piata la pretul de 200 de dolari.

Mai jos aveti un video cu un scurt review si o prezentare a consolei. Din cate se poate observa se misca destul de bine si se poate intergra perfect in aproape orice sufragerie, aici vorbind din punct de vedere al design-ului. Un alt punct forte al lui TRON  este ca permite vizionarea continutului ultraHD pentru detinatorii de televizoare 4K, tehnologie care va intra in casele cat mai multor persoane in anul 2014.

S-ar putea ca aceasta consola sa aiba un succes fabulos in China, acest lucru este datorat in primul rand de legile din respectiva tara. Abia foarte recent autoritatile de la Beijing au legalizat aceste console, timp de 13 ani acestea au fost interzise cu desavarsire.

s-ar putea sa-ti placa