Acasa Jocuri Happy Balls pentru Windows Phone

Happy Balls pentru Windows Phone

by Dragos Schiopu

Stim ca va plac jocurile foarte mult, asa ca astazi va prezentam un joc pentru Windows Phone creat de o echipa de programatori din Ploiesti: Happy Balls.

Scopul acestui joc este de a grupa un numar cat mai mare de bilute vesele colorate pentru a acumula un punctaj cat mai mare, totul intr-un numar cat mai mic de mutari. Jocul are mai multe tipuri de nivele, care se rezolva intr-un mod diferit: la un nivel trebuie sa acumulezi un anumit punctaj intr-un numar maxim de mutari, la alt nivel trebuie sa ai grija ca bilele tale sa nu atinga marginea de sus a ecranului, la un alt nivel sa ai grija sa nu inghete bilele, iar la un alt tip de nivel trebuie sa elimini toate bilele de pe suprafata de joc intr-un numar fix de mutari.

Cu siguranta nu te vei plictisi jucand acest joc, dificultatea crescand pe masura ce avansezi in joc, iar tipul de joc variaza de la un nivel la altul. Si nu uita: grupeaza un numar cat mai mare de bile de aceiasi culoare pentru a primi un punctaj cat mai mare! Trebuie sa grupezi minim 3 bile pentru a putea acumula puncte.

Mai jos cateva imagini din joc:

Descarcati jocul din Windows Phone Marketplace: http://www.windowsphone.com/ro-ro/store/app/happy-balls/aab3631e-11ce-46dc-8767-77bbf5bb0d1c

s-ar putea sa-ti placa