Acasa Portabile Conferinta Apple

Conferinta Apple

by Dragos Schiopu

Daca nu ati aflat pana acum, Apple a tinut aseara o noua conferinta pentru a prezenta multe din produsele lor.In primul rand au aratat noul model de iMac si Macbook. iMacurile au trecut la generatia noua Ivy Bridge de procesoare i5 si i7 dar tot nu au pus retina display.Acesta incepe de la un pret de 1300$.

Macbook Pro de 13 inchi a fost lansat pentru ai tine de urat colegului sau de 15 inchi. Acesta vine tot cu Retina Display,port Thunderbolt si HDMI. Modelul de baza porneste de la 1700$, un pret destul de piperat pentru un laptop care nu e varf de gama.

Apple a mai anuntat si noul model de iPad, al 4-lea in seria lor, numit ca si modelul precedent Noul iPad. Nu este chiar o imbunatatire foarte mare, avand doar cateva specificatii minore modificate.Au trecut de la procesorul dual-core cu quad-core graphics A5X la unul tot dual-core cu quad-core graphics A6X. Camera frontala a fost modificata acum ea are o rezolutie de 720p pentru FaceTime HD, mai mult procesorul de imagine prezentat pe iPhone a fost adaugat si el in lista specificatiilor acestui nou model.

Cea mai noua adaugare in lista celor de la Apple este noul iPad mini, un model cu un display de 7.9 inchi , un pic originala fata de restul tabletelor mici, care au toate 7 inchi. Procesorul este modelul A5, cu 500 mb memorie RAM. Memoria interna este 16/32/64GB iar camera este de 5Mp care poate filma la 1080p.Optional se poate adauga si un LTE modem , daca este varianta cu modem celular. Chiar daca este un model mai mic, lucru ce a afectat sigur bateria, cei de la Apple au declarat ca autonomia este de 10 ore.

Preturile incep de la 329$ pentru modelul Wi-Fi de 16Gb si preorderurile incep vineri 26 Octombrie. Modelele cu SIM vor fi adaugate dupa cateva saptamani la AT&T, Verizon si Sprint incepand cu un pret la modelul de baza de 16Gb de 459$, urcand pana la 659$ la modelul de 64GB.

Cei de la Apple au scos si noile Smart Cover pentru iPad mini, fiind identice cu cele normale dupa iPad.

s-ar putea sa-ti placa