Acasa Tehnologie Cloud inseamna MEGA

Cloud inseamna MEGA

by Dragos Schiopu

originalSe pare ca Kim Dotcom a lansat MEGA. Pentru cine nu stie Kim a creat Megaupload, dar acest site a fost inchis pentru a opri piratieria. Din pacate, pirateria nu a scazut, ba dimpotriva, a crescut. Deci, inchiderea Megaupload nu a fost o solutie pentru combaterea piraterie. Utilizatorii s-au orientat catre alte solutii de stocare online, printre care Mediafire, Rapidshare, etc.

Dar serviciile mentionate mai sus nici nu se compara cu MEGA. Acest nou site destinat stocarii fisierelor de orice tip este pentru toata lumea. De ce spun asta? Pai, pentru un utilizator cu un cont free spatiul de stocare este de 50GB !! Da, de 50BG !

Ce alt site mai ofera posibilitatea de a stoca 50GB pe GRATIS? Evident, cu o oferta ca aceasta MEGA a strans in doua ore 250.000 de utilizatori.

Exista posibilitatea de a avea si un cont premium. Oferta variaza de la 10 la 30$ pe luna. O oferta foarte buna daca stam sa ne gandim ca spatiul de stocare creste de la 500GB la 4TB.

mega-plata

Asta nu este tot, site-ul vine si in limba romana! De asemenea, aplicatiile pentru Android si iOS vor aparea in scurt timp, deoarece un site ca MEGA va strange repede milioane de clienti.

Noul site vine cu o strategie noua, ce poate functiona in ciuda continutului incarcat de utilizator, deoarece site-ul nu mai este responsabil de continut, ci utilizatorul.

Daca doriti sa va inregistrati clic aici.

A9h32vQCAAIGW4E

s-ar putea sa-ti placa