Acasa Portabile Chromebook de 13 inch venit de la Toshiba

Chromebook de 13 inch venit de la Toshiba

by Dragos Schiopu

chromebookNoul Chromebook al celor de la Toshiba vine cu o diagonala de 13,3 inch la o rezolutie de 1366 x768 si echipat cu doua porturi USB 3.0, o premierea pentru mai multe game de chromebook-uri. Pe langa, noul dispozitiv mai dispune de iesire HDMI, webcam si slot SD Card,

Ceea ce m-a impresionat intotdeauna la un chromebook este bateria, acestea au o autonomie destul de ridicata si promit sa iti fie alaturi chiar si atunci cand navighezi un timp mai indelungat. Cel de fata, poate avea o durata de viata pana la 9 ore, imbinandu-se perfect cu designul elegant si mai ales, are avantajul suprem ca este usor de transportat.

Noutatea acestui chromebook este determinata de faptul ca are un procesor foarte puternic, mai exact Exynos 5250. Totodata, este de remarcat faptul ca are niste specificatii peste media celorlalte dispozitive de acest fel, adica avem 2 GB memorie RAM si 16 GB SSD.

Vine bineinteles cu sistemul de operare Chrome OS, care spre surprinderea multora a castigat o incredere destul de ridicata in randul tinerilor. Un chromebook este proiectat in asa fel incat sa fie portabil si in acelasi timp ieftin, putand ca aproape fiecare student sa isi permita unul. Avantajele sunt determinate de faptul ca ai aproape totul salvat in cloud, asa ca oriunde ai merge poti sa ai fisierele personale langa tine.

Se pare ca in SUA deja se incearca ca acestea sa fie distribuite prin scoli, mai exact, doresc sa nu mai fie clasicele calculatoare prin scoli. Prin introducerea de chromebook-uri fiecare scolar putand sa fie mult mai bine supravegheat.

Revenim acum la Toshiba Chromebook, acesta se poate achizitiona de aici la pretul de 300 dolari.

s-ar putea sa-ti placa