Acasa Portabile Chrome Beta vine cu modificari pe Windows, Mac si Linux

Chrome Beta vine cu modificari pe Windows, Mac si Linux

by Dragos Schiopu

Chrome Beta pentru Windows, Mac si Linux a fost actualizat, noua versiune aduce o noua interfata a schimbarii de utilizatori si un modul nou de guest. Chrome Beta 38 reinprospateaza complet interfata schimbarii de utilizator, facandu-l mai usor de utilizat. Avem nou o fereastra care apare pentru alegerea si schimbarea utilizatorului sau navigare in modul incognito.
chrome beta 1Ca si versiunea anterioara cand sunt multipli utilizatori, avem o cantitate mare de date, dar acum avem o schimbare mult mai usoara a utilizatorilor.

Marea schimbare este acea ca fost adaugat modulul de guest. O caracteristica extrem de valoroasa, modulul guest ne lasa sa deschidem o noua fereastra in modul incognito complet separat de pagina care navigam. Datele navigarii pe modului guest vor fi complet sterse de indata ce fereastra va fi inchisa, iar apoi putem schimba linistiti catre contul nostru si sa continuam sa navigam de unde am ramas.

Este destul de usor de schimbat versiunea actuala de Chrome catre cea beta, daca doriti sa incercati noul mod de schimbare a utilizatorilor, trebuie sa accesati link-ul si da descarcati versiunea Beta. Dar puteti fi siguri ca noua interfata va deveni cat de curand in varianta stabila.

Pentru a folosii noile functii, trebuie pentru inceput sa dam click pe “You” din coltul de sus in partea dreapta a ferestrei Chrome, apoi accesam optiunea “Sign in to Chrome” sau „Conectati-va”. Acum avem la dispozitie optiunile de schimbare a dispozitivelor si revenirea la navigarea initiala cu toate celelate caracteristici, tabs, bookmarks si history automat pastrate in sincronizare.

In cazul in care impartiti un calculator cu alte peroane, trebuie sa dam click pe „Switch person” pentru a adauga profilul tau iar apoi vom primii caracteristicile noastre, respectiv bookmarks, apps si temele. Efectuand schimbarea, Chrome va pastra lucrurile noastre separat.

Cu moul modul de guest puteti lasa alte persoane sa foloseasca browserul fara a vedea lucrurile tale. Dupa inchiderea tab-urilor, datele lor despre navigare se vor sterge din computer. Pentru accesarea modulului guest click pe numele tau din coltul de sus in partea dreapta a ferestrei Chrome, apoi accesam optiunea Switch person > Browse as Guest.
chrome beta 2

s-ar putea sa-ti placa