Acasa Tehnologie Cele mai bune concepte pentru smartphon-uri!

Cele mai bune concepte pentru smartphon-uri!

by Dragos Schiopu

M-am gandit sa va prezint cateva concepte pentru telefoanele mobile. Am ales cate un telefon pentru fiecare dintre cele mai utilizate sisteme de operare precum Android, iOS si Windows Phone 8.

  • Pe primul loc se prezinta un concept mai vechi, intitulat Mozilla Seabird, dar merita pe deplin locul 1.

  • Pe locul doi se situeaza Microsoft Surface Phone si se vrea un telefon ce aduce cu tableta in care Microsoft a investit mult. De asemenea este interesanta si ideea tastaturii asemanatoare tabletei Surface. Telefonul dispune de o camera de 12MP si USB 3.0 si blit ultra-bright. Display-ul este Super Amoled+ de 5 inci

  • Pe locul trei vine Apple Iphone 6, un concept ce vrea un telefon transparent. Ideea nu este rea, dar este imposibil de realizat pentru tehnologia actuala. Dar acest concept nu se rezuma doar la un telefon transparent, prezinta si un display holografic. Nu suna rau, nu? Pacat ca este imposibil de realizat.
  • Pe locul patru se prezinta Samsung Galaxy S4, care difera de ceea ce vrea Samsung, dar este destul de ingenios acest concept si merita vazut. Este pe locul trei pentru ca nu vine cu nimic special, pur si simplu are butonul de meniu in spate, dar este destul de bine finisat. Designul este genial, dar cine ar vrea un buton de meniu in partea opusa ecranului? Eu acord o bila neagra pentru acest concept tocmai pentru butonul asezat fara logica.
  • Iar in cele din urma Nokia Snow, care are un design diferit de seria Lumia. Din acest motiv am si ales acest concept pentru prezentare,pentru ca, pana la urma un concept trebuie sa vina cu ceva diferit. Ceea ce imi place la acest telefonul este designul simplu dar foarte bine gandit. Telefonul prezinta o camera de 14MP Carl Zeiss si un display Super Amoled+

 

 

s-ar putea sa-ti placa