Acasa Telefoane Cei de la Google vor renunta la Nexus 5

Cei de la Google vor renunta la Nexus 5

by Dragos Schiopu

Nexus 5 este un telefon care, prin designul si specificatiile sale, a reusit sa adune un numar destul de mare de utilizatori care indragesc acest model. Totusi se pare ca cei de la Google nu tin cont prea mult de faptul ca Nexus 5 este un telefon iubit de catre public, astfel incat au decis sa renunte la acest model. Mai exact, Google vor opri producerea de noi telefoane Nexus 5 astfel incat doresc sa se concentreze mai mult pe noul model, adica Nexus 6.

Aceasta poate fi privita atat ca pe o veste rea cat si ca pe o veste buna. Este o veste rea deoarece Nexus 5 era, dupa cum am zis si mai sus, un telefon cu niste specificatii bune pentru perioada in care ne aflam astfel incat cu siguranta vor fi persoane care ii vor simti lipsa. Este insa si o veste buna deoarece pentru o perioada Nexus 5 va continua sa fie vandut de companiile partenere astfel incat este foarte mare sansa ca pretul acestuia sa scada destul de mult, oferind astfel posibilitatea celor care nu o duc prea bine cu banii sa cumpere un telefon bun pentru bani putini.

Nexus 6 insa are un pret dublu fata de modelul anterior astfel incat dupa vorba nu lasa pasarea din mana pentru cea de pe gard, eu unul nu cred ca este o decizie prea buna de a renunta la fabricarea telefonului Nexus 5.

Nexus-5-official-Press-Image-8

s-ar putea sa-ti placa