Acasa Portabile Ceasuri inteligente de la HTC?

Ceasuri inteligente de la HTC?

by Dragos Schiopu

Vanzarile HTC nu sunt asa cum spera compania, iar HTC One are un cost de productie mare pentru un profit bun pentru o companie de talia HTC cu mii de angajati. Insa asta nu impiedica HTC sa vina cu ceva nou, un ceas inteligent.

htc smartwatch maybe

Avand in vedere carcasa pe care HTC One (un telefon foarte performant si foarte bun calitativ din punct de vedere al constructiei) o are, compania taiwaneza va pune accent si pe designul noului smartwatch. HTC nu va lansa doar un singur model, ci va pregati trei modele pentru trei categorii de persoane. Unu dintre acestea va fi dedicat pasionatilor de muzica, pentru ca celalat sa fie un smartphone ”de mana” (probabil va fi dotat cu un mini SIM).

Interesant este ca HTC vine destul de tarziu cu o astfel de veste, iar in opinia mea, HTC nu vrea sa dea gres. Situatia in care este compania nu permite testarea pietei cu diferite gadget-uri si telefoane noi care nu se vor cumpara. Astfel, HTC poate vedea evolutia acestor ceasuri inteligente pe care Sony si Samsung le-au lansat (care nu au impresionat). De altfel, situatia dificila a companiei este accentuata de orientarea taiwanezilor catre o piata a smartphone-urilor ieftine, lansand mai multe modele dual sim cu pret mic.

Voi ce parere aveti de un ceas inteligent de la HTC? Sa nu uitam ca HTC si Nokia fac produse foarte bune calitativ. Pe forum-uri se discuta despre mult despre situatia ceasurilor inteligente si despre cum vor evolua ele.

s-ar putea sa-ti placa