Acasa Jocuri Ce se intampla daca imbinam Flappy Bird cu 2048?

Ce se intampla daca imbinam Flappy Bird cu 2048?

by Dragos Schiopu

Cu totii am auzit de celebrele jocuri Flappy Bird si 2048. Daca nu, pe site-ul digipedia puteti gasi articole interesante despre cele 2 jocuri. Articolul despre Flappy Bird il gasiti aici, iar cel despre 2048 aici.

Dar ce se intampla daca se combina cele 2 jocuri? O intrebare foarte buna, insa de curand, compania de jocuri Royal Interactive a creat un nou joc care promite sa faca senzatie pe terminalele mobile intitulat Flappy 2048 si care pare a fi o combinatie intre cele 2 jocuri celebre.

Jocul este la fel de simplu ca Flappy Bird dar cu grafica mult cunoscutului 2048 si pare sa fie o idee foarte buna. Jocul a fost deja lansat in App Store ieri seara si pare ca, dupa review-urile utiliatorilor, jocul este foarte indragit.

Scopul jocului este similar cu cel de la Flappy Bird: utilizeaza tap-urile pentru a muta tile-urile printre barierele concepute de catre dezvoltatori.

score-flappy-2048

Jocul este compatibil cu iDevice-urile (iPhone, iPod, iPad) care au instalat sistemul de operare iOS 4.3 sau unul mai nou si masoara 14.05 MB.

In video-ul de mai jos puteti observa gameplay-ul filmat de catre un utilizator.

 

 

s-ar putea sa-ti placa