Acasa Tehnologie 4 aplicatii care transforma ceasul Pebble intr-un accesoriu fitness

4 aplicatii care transforma ceasul Pebble intr-un accesoriu fitness

by Dragos Schiopu

In ultima perioada, sportul a castigat tot mai mult teren in randul aplicatiilor pentru Apple si Android. Din ce in ce mai multe aplicatii sunt disponibile in AppStore sau Google Play, acestea fiind descarcate de un numar mare de persoane, bucurandu-se de asemenea de multe aprecieri.

pebblewatch

Stim cu totii ca ceasul inteligent Pebble se bucura de un mare succes. Cu exceptia aplicatiei RunKeeper care vine la pachet cu smartwatch-ul, Pebble nu ofera  foarte multe aplicatii legate de sport si sanatate.  Cu toate acestea, am ales pentru dumneavoastra 4 aplicatii care se gasesc in AppStore Pebble si pe care le puteti descarca pentru a alimenta placerea de a face sport si de a fi sanatos.

  1. Morpheuz Pebble

Aceasta aplicatie monitorizeaza perioada in care dormi si incearca sa iti construiasca un program de odihna potrivit pentru tine, conform datelor pe care le introduci. Cei care au creat aceasta aplicatie au declarat ca odihna ca fiind vitala in functionarea optima a organismului.

Pebble_Morpheuz

  1. Pedometer for Pebble

Ceasul Pebble nu are incorporat un pedometru precum alte smartwatch-uri. Pentru a compensa aceasta lipsa, a fost creata o aplicatie care iti numara pasii, indiferent de ce smartphone utilizati.

  1. Movable

Din pacate, aceasta aplicatie este disponibila doar pentru utilizatorii iPhone-ului 5S, datorita procesorului M7. Aceasta aplicatie este asemanatoare cu precedenta, dar este putin mai complexa.

IMG_6102

  1. Pebble Heart Rate

Monitorizarea ritmului cardiac pe smartphone-uri nu este ceva nou, in schimb afisarea datelor pe un smartwatch este. Asadar, aceasta aplicatie face ca ritmul cardiac sa fie afisat pe ecranul ceasului Pebble.

Bineinteles ca mai exista alte cateva aplicatii de sport si sanatate pentru ceasul Pebble, dar eu consider ca acestea sunt cele mai interesante. Poate pe viitor ne vom putea bucura de mai multe aplicatii de acest gen, disponibile pentru toate tipurile de smartphone-uri.

s-ar putea sa-ti placa