Acasa Tehnologie Ce se asteapta de la iOS 8?

Ce se asteapta de la iOS 8?

by Dragos Schiopu

IOS8Urmatorul udpate al iOS se preconizeaza ca va avea loc undeva in luna septembrie a acestui an, cand cel mai probabil va fi lansat si un nou telefon.  Ultimul update a fost destul de bun, dar este loc si de mai bine asa ca, din parerile adunate de la mai multi oameni care folosesc dispozitive cu acest sistem de operare s-au ales cele mai importante caracteristici care s-ar dori sa vina odata cu iOS 8.

Posibilitatea inlocuirii sau mutarii aplicatiilor prestabilite. Aceasta este o problema care in general nu ii deranjeaza doar pe utilizatorii de iPhone sau iPad, ci si pe utilizatorii Android, asa ca cel mai bine ar fi ca utilizatorii sa poata dezinstala sau muta aplicatiile prestabilite, avand posibilitatea de a instala aplicatiile lor preferate.

Imbunatatiri ale Touch ID, astfel incat pe langa faptul ca utilizatorul poate debloca dispozitivul pe baza amprentei sa poata folosi aceasta caracteristica si atunci cand doreste sa descarce din App Store fara sa mai fie nevoit sa introduca parola de fiecare data.

Dupa ce Apple a renuntat la colaborarea cu Google Maps, multi se plang ca Apple Maps nu ofera date foarte precise si ca unele locatii lipsesc, asadar se spera ca aplicatiei Apple Maps i se vor aduce imbunatatiri care sa multumeasca pe toata lumea.

Plati mobile utilizand tehnologia NFC, care cu siguranta ar usura munca multora si ar face din plata unor produse mai ieftine ceva foarte usor. Daca aceasta idee ar fi luata in considerare cei de la Apple ar mai avea un plus in fata concurentei. De asemenea un alt lucru bun ar fi daca utilizatorii ar avea posibilitatea de a seta aplicatiile descarcate ca prestabilite, fiindca cei de la Apple ar trebui sa realizeze ca nu pot controla monopolul propriilor aplicatii.

Monitorizarea bateriei. Ar fi foarte bine daca ar exista posibilitatea monitorizarii bateriei si a proceselor care ruleaza, astfel incat bateria sa dureze mai mult si toata lumea sa fie multumita.

Bineinteles ca sunt mult mai multe caracteristici care se doresc a fi aduse cu urmatorul update, insa ramane de vazut cu ce ne vor surprinde cei de la Apple.

s-ar putea sa-ti placa