Acasa Diverse Audi lanseaza o bicicleta la pretul unei masini

Audi lanseaza o bicicleta la pretul unei masini

by Dragos Schiopu

Marca auto Audi a prezentat design-ul unei noi biciclete, chiar daca acestia sunt foarte renumiti pentru masinile pe care le produc, este bine de stiut faptul ca nu stau rau deloc nici la categoria bicicletelor.

audi-sport-bikeCompania a lansat bicicleta pe numele ei Audi Sport Racing Bike, bicicleta care este caracterizata chiar de Audi ca fiind high-end, ultra usoara, care are un pret ca al unei masini de tip low-end.

Aceasta a fost prezentata la un showroom din Tokyo, Japonia, tot atunci fiind anuntat si faptul ca noua bicicleta este o editie limitata, celebra marca producand doar 50 de bucati.

Editia limitata de biciclete este produsa dintr-un material usor din fibra de carbon pentru cadru, acesta nu cantarind mai mult de 790 de grame, lucru probabil care determina si pretul pe care bicicleta il are, 19.650 de dolari, o nimica toata, de altfel. Materialul folosit poarta denumirea de T1000, fiind realizat de o companie japoneza,  el mai fiind folosit si pe masinile de curse prezente sub sigla celor de la Audi.

Totodata, potrivit producatorului auto german, cadrul bicicletei are o greutate mai mica decat greutatea a cinci iPhone 6 Plus, poate parea chiar incredibil, dar asa este. Facand totalul, bicicleta cu toate componentele cantareste aproximativ 5.8 kg, lucru care o trimite intr-un top select al celor mai usoare biciclete.

Chiar un purtator de cuvant al celor de la Audi declara ca nu se pricepe la biciclete, insa a auzit din surse sigure ca este extrem de rar pentru biciclete sa cantareasca mai putin de 6 kg. Tot acesta a mai declarat ca materialele folosite in fabricarea bicicletei sunt foarte usoare, dar extrem de puternice, probabil acesta fiind motivul principal pentru care bicicleta costa cat o masina.

Cu siguranta modelul de biciclete Audi Sport Racing Bike este dedicat celor care chiar isi permit, fiind cu siguranta trecute in categoria de lux, probabil din pricina acestui fapt s-au scos spre vanzare la nivel mondial doar 50 de biciclete.

s-ar putea sa-ti placa