Acasa Telefoane Ce noutati aduce IOS 8.1

Ce noutati aduce IOS 8.1

by Dragos Schiopu

Apple a promis in cadrul evenimentului de saptamana trecuta (lansarea iPad Air 2 si iPad Mini 3) ca update-ul la IOS 8.1 va fi disponibil incepand cu 20 octombrie si s-a tinut de cuvant.

Daca ai un  iPhone, iPad, sau iPod touch, mergi la Settings > General > Software update si ar trebui sa ai deja activa optiunea de update.

Pentru posesorii de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus din Statele Unite, IOS 8.1 aduce si posibilitatea de utilizare Apple Pay (portofelul digital si serviciul de plati Apple). Nu este specificat cand anume optiunea va fi disponibila pentru restul lumii.

Pe langa faptul ca isi propune sa repare o mare parte din erorile aparute odata cu IOS 8, IOS 8.1 aduce si cateva functii noi pentru fotografii cum ar fi iCloud Photo Library in format beta, un album Camera Roll si un album My Photo Stream.

Sunt ceva imbunatatiri si pe partea aplicatiei de mesaje, IOS 8.1 permite utilizatorilor de Iphone sa trimita si sa receptioneze mesajele text SMS si MMS folosind un iPad sau un MAC si corecteaza probleme legate de mesageria de grup, dar si problema mesajelelor ce apareau necitite, desi ele erau citite.

Adauga optiunea de a selecta intre retele 2G / 3G sau LTE pentru date celulare si adauga optiunea de a activa functia de dictare in configurarea pentru tastatura, separat de Siri.

s-ar putea sa-ti placa