Acasa Telefoane Sony Xperia Z4: procesor Snapdragon 810 si ecran QHD

Sony Xperia Z4: procesor Snapdragon 810 si ecran QHD

by Dragos Schiopu

Dupa ce la inceputul lunii trecute a fost prezentat Sony Xperia Z3, in cadrul IFA Berlin, zilele trecute au aparut zvonuri in legatura cu specificatiile lui Sony Xperia Z4.

xperia z4

Cu o arhitectura pe 64 de biti si prin implementarea unui puternic cip Snapdragon 810, Sony Xperia Z4 va oferi patru nuclee Cortex-A57, patru nuclee Cortex-A53 si un nucleu grafic Adreno 430. Solutia Qualcomm va fi insotita de 4GB de memorie RAM si va motoriza un ecran de 5,5” cu rezolutie Quad HD.

In ceea ce priveste camera foto nu avem nicio diferenta fata de predecesor la numarul de megapixeli (20,7 MP), insa camera la Z4 va folosi senzorul curbat pe care Sony l-a prezentat în vara acestui an. Acest tip de senzor promite o sensibilitate superioara la lumina, zgomot de fond mai redus si posibilitatea imperecherii cu un obiectiv cu o optica mai simpla si mai compacta.

Alte specificatii cunoscute pana acum pentru Sony Xperia Z4 sunt memoria interna de cel putin 32GB si modemul LTE Cat 6 cu o viteza maxima de 300 Mbps.

Aceleasi zvonuri anunta ca nu va mai fi lansat, asa cum se astepta, Xperia Z3X si ca Sony Xperia Z4 va fi singurul smartphone de top pe care Sony il va lansa in 2015.

Conform gsmarena.com, Sony Xperia Z4 va fi prezentat in luna martie anul viitor, cu ocazia Mobile World Congress.

(P) Cumpara Sony Xperia Z3 de la eMAG. Click aici.

s-ar putea sa-ti placa