Acasa Jocuri Ce ne mai jucam pe Android: Skyward

Ce ne mai jucam pe Android: Skyward

by Dragos Schiopu

Skyward este un joculet destul de interesant si foarte captivant realizat de Ketchapp. El ocupa doar 15MB si este un joc 3D. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa ne cataram pe acel labirint fara sfarsit pentru a obtine un scor cat mai mare. Jocul are si un clasament care iti arata cat de bun esti si evindet butoanele pentru share facebook si twitter. Desi este destul de greu, jocul merita incercat, ideea lui fiind tipica jocurilor realizate de Ketchapp.

Skyward 2

Google Play are o multitudine de jocuri, iar Skyward este un joc captivant. Tot ceea ce trebuie sa faci la acest joc este sa incerci sa nu cazi de pe labirint. Acesta nu se termina si te lasa sa faci cate puncte poti. Cu cat scorul este mai mare, se vor debloca noi nivele mai grele. Ideea jocului mi-a placut destul de mult, mai ales ca trebuie doar sa apesi pe ecran si sa fi atent. La acest joc sincronizarea si atentia sunt doua aspecte esentiale.

Jocul este destul de greu, eu reusind sa fac doar 52 de puncte, insa este destul de reusit mai ales ca este 3D. Jocul se poate descarca din Google Play. De asemenea, jocul se regaseste si pe platforma iOS.

buton download Google Play

buton download iTunes

Un scurt videoclip de prezentare:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UWrmgHwsrhY]

s-ar putea sa-ti placa