Acasa Telefoane Ce ascunde sub carcasa noul Samsung Galaxy S5?

Ce ascunde sub carcasa noul Samsung Galaxy S5?

by Dragos Schiopu

Nou lansatul Samsung Galaxy S5 este o curiozitate pentru mobileri. Datorita pretului ridicat telefonul reprezinta si un risc enorm in cazul in care necesita o reparatie.

Echipa de la iFIXIT in fiecare an pentru telefoanele de TOP fac cate un review photo + text + video intocmai pentru a arata cat de grea sau usoara este reparatia unui telefon nou lansat, si care sunt sansele ca acesta sa devina din nou functionabil.

Fiecare utilizator de samsung stie sa desfaca carcasa si sa dea jos bateria, dar nu intotdeauna problema provine de aici. In cele mai multe cazuri display-urile si componentele hardware de sub carcasa telefonului au de suferit. In cazul in care telefonul necesita o schimbare de display, operatia prin care trece nu este deloc usoara, fiind necesara pentru unele telefoane achizitionarea unui dispozitiv cu transmitere de caldura pentru inlaturarea lipiciului aplicat sub ecran.

Sa nu mai vorbim de preturile ridicare pe le au importatorii de componente hardware pentru telefoane. Fiind un produs nou lansat, piesele necesare unei reparatii sunt greu de gasit, atat la importatori directi cat si la alte firme mai mici.

Sansele ca un Samsung Galaxy S5 sa fie reparat sunt 5 din 10. ( conform ifixit )

Mai jos puteti urmari un video prin care echipa iFixit prezinta componentele hardware ale telefonului Samsung Galaxy S5.

s-ar putea sa-ti placa