Acasa Telefoane Cateva lucruri pe care telefoanele Samsung Galaxy le pot face in defavoarea iPhone-urilor

Cateva lucruri pe care telefoanele Samsung Galaxy le pot face in defavoarea iPhone-urilor

by Dragos Schiopu

Samsung tocmai a anuntat cele mai recente terminale din gama lor, Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+, ambele avand un ecran gigant de 5.7 inch, ceea ce le face putin mai mari decat iPhone 6 Plus.

tot-ce-se-stie-despre-galaxy-note-5-si-galaxy-s6-edge-inainte-de-lansarea-de-joi-seara_25_size1Iar cu aceasta ocazie, Samsung a mai adaugat cateva imbunatatiri pe partea de software, asa ca iata cateva caracteristici pe care noile telefoane Samsung le pot face, iar iPhone-urile nu, bine, doar momentan:

Puteti plati cu telefonul la orice terminal cu banda magnetica dupa ce se lanseaza Samsung Pay. Apple Pay functioneaza doar pe baza de NFC.

Cand utilizati Galaxy Note 5 puteti desena chiar si atunci cand ecranul telefonului este oprit.

Puteti adauga comenzi rapide aplicatiilor preferate doar glisand ecranul curbat al lui Galaxy S6 Edge+.

Atat cu Galaxy Note 5 cat si cu Galaxy S6 Edge+ veti putea face stream live pe YouTube direct din aplicatia camerei.

Cand utilizati Galaxy Note 5 veti putea face un screenshot intregului ecran, nu doar la ceea ce vedeti in momentul respectiv.

Note 5 va permite sa accesati rapid aplicatii prin apasarea unui buton de pe pen.

Toate telefoanele Samsung Galaxy Note va permit sa deschideti mai multe file simultan la un moment dat, caracteristica numita Multi-Window.

O scurtatura mai nou aparuta pe telefoanele Galaxy este intrarea in camera, putand sa fie accesata prin apasarea de doua ori a butonului home.

Pentru ca telefoanele Samsung ruleaza sistemul de operare Android, puteti adauga widget-uri pe ecranul de start, avand pictograme interactive care va pot prezenta scorurile sportive, starea meteo sau unele stiri. iPhone-urile ofera ceva similar, dar in meniul de notificari, in continuare nu se pot adauga widget-uri pe ecranul de start.

Ultima si cred ca cea mai importanta caracteristica, telefoanele suporta incarcarea fara fir, astfel incat nu mai trebuie sa introduceti telefonul neaparat la un incarcator obisnuit pentru a reincarca acumulatorul.

s-ar putea sa-ti placa