Acasa Telefoane Cateva imagini realizate de Oppo Find 7

Cateva imagini realizate de Oppo Find 7

by Dragos Schiopu

Oppo Find 7 va fi primul telefon care va avea o camera de 50MP. Dar oare sa fie mai buna camera de pe Oppo decat cea de pe Nokia Luma 1020?

Oppo promite multe, iar dupa ce a realizat un telefon ce vine direct cu CyanogenMod denumit N1, se pare ca vom vedea unul care sa rivalizeze direct cu Lumia 1020 de la Nokia. Insa atuul lui Find 7 este sistemul de operare Android, in timp ce Lumia 1020 are Window Phone. Aici nu vorbim de care sistem de operare este mai bun, ci de ceea ce vrea majoritatea utilizatorilor, adica Android.

Acum au aparut pe internet mai multe imagini care sunt realizate cu Oppo Find 7 sau asa se pretinde. Daca aceste imagini chiar sunt realizate de acest terminal, dominatia Nokia asupra pietei cu modelul Lumia 1020 se poate sa apuna.

Oppo Twiter 19 martie 2014

 

Oppo Find 7 va veni in doua versiuni ambele de 5.5 inci. Diferentele dintre cele doua modele vor fi rezolutiile display-urilor. Unul dintre terminale va avea o rezolutie full HD 1920 x 1080p, iar celalat o rezolutie de 2560 x 1440p. Confirmarea ca vom vedea doua modele o avem de pe pagina oficiala de Twitter a Oppo in care mentioneaza ca vor fi prezentate doua modele Find 7 pe 19 martie.

Iata cateva imagini de la PhoneArena (click pe imagine):

Oppo find 7 image phote ex1 Oppo find 7 image phote ex2

Pentru a putea vedea calitatea imaginilor dati dublu click pe ele pentru a activa zoom-ul. Aceste imagini dovedesc ca Oppo este un nume greu care poate concura cu giganti precum Samsung sau Nokia.

Sursa: PhoneArena

s-ar putea sa-ti placa