Acasa Telefoane Cat te tine bateria noului iPhone 4s cu iOS5?

Cat te tine bateria noului iPhone 4s cu iOS5?

by Dragos Schiopu

Test: Cat te tine bateria noului iPhone 4s cu iOS5?Inca de la aparitia noului iOS5 se tot vorbeste despre cat tine bateria lui iPhone 4s si din acest motiv ne-am gandit sa va prezentam un test a bateriei celui mai la moda gadget al momentului produs de Apple.
Cei de la iPhoneItalia.com au realizat un astfel de test privind durata bateriei celui mai nou iPhone.
In acest test s-a utilizat iPhone 4s incarcat 100% si versiunea iOS 5.0.1. Deviceul a fost utilizat fara a mai fi incarcat sau conectat la calculator pana la descarcarea completa a bateriei.

Daca nu ti-ai cumparat noul iPhone 4s, o poti face chiar acum, eMAG.ro il ofera cu un pret ce incepe de la 2,999 RON cu garantie 2 ani de zile.

Testul a fost executat fix dupa instalarea lui iOS 5.0.1 pe iPhone 4s, in prima zi, utilizarea a fost intensa, fotografii, video si utilizarea excesiva de Siri si iMessage cat si aplicatiile uzuale de zi cu zi. Durata bateriei a fost de 3 ore si 37 de minute si de 13 ore si 23 minute pentru standby.

In a doua zi s-a folosit o utilizare normala plus cateva modificari pentru a economisi din baterie. S-a ascultat muzica, citire si trimitere emailuri, fara fotografii si filmat, iar durata bateriei a fost de 4 ore si 57 de minute si 18 ore si 59 minute pentru standby.

In ziua a treia de test chiar daca autonomia bateriei a fost de 4 ore si 49 minute, s-a marit in schimb autonomia de standby cu servicii active precum: 3G, WiFi, iCloud, notificare Push, Push Mail. Aplicatii in Background, servicii GPS si Siri.

batteria-iphone-4-414x158

Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in Romania

Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in RomaniaDupa lansarea noului iPhone 4s, Apple a decis sa ofere si o varianta mai ieftina pentru vechiul model, facandu-l astfel mai accesibil, singura diferenta fiind doar memoria interna de stocare care acum este mai mica.
iPhone 4 de 8GB a fost lansat si pe piata din Romania, astfel devenind cel mai accesibil, din punctul de vedere al pretului, iPhone din oferta. Singurul dezavantaj ar fi ca este aceasta varianta „low cost” este disponibila doar pe varianta de culoarea neagra. Citeste mai departe..

Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON

cumpara noul iPhone 4sDesi abia s-a dat startul la precomenzi, iPhone 4s se cauta peste tot, deja se atinge pragul de 4 milioane de astfel de deviceuri comandate. Pana si in Romania cel mai mare magazin online, eMag a pus la vanzare, noul iPhone 4s la pretul de 2,999 RON.
In marile metropole ale lumii precum New York, Londra, Tokyo sau Frankfurt, sute de oameni s-au asezat la cozi in magazinele Apple pentru a comanda noul iPhone 4s.
Acest nou produs marcheaza si finalul erei Steve Jobs la conducerea Apple dar in acelasi timp marcheaza si incetarea lui din viata. Desi in seara lansarii actiunile Apple au scazut cu pana 5,5% astazi au ajuns sa creasca cu peste 10% si asta datorita raspunsului pozitiv in cifre a posibililor clienti. Citeste mai departe..

s-ar putea sa-ti placa