Acasa Telefoane Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in Romania

Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in Romania

by Dragos Schiopu

Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in RomaniaDupa lansarea noului iPhone 4s, Apple a decis sa ofere si o varianta mai ieftina pentru vechiul model, facandu-l astfel mai accesibil, singura diferenta fiind doar memoria interna de stocare care acum este mai mica.
iPhone 4 de 8GB a fost lansat si pe piata din Romania, astfel devenind cel mai accesibil, din punctul de vedere al pretului, iPhone din oferta. Singurul dezavantaj ar fi ca este aceasta varianta „low cost” este disponibila doar pe varianta de culoarea neagra.

Singura problema este ca diferenta de pret fara abonament este de doar 50 Euro, conform listei de preturi disponibile pe situri de magazine online precum eMAG.ro.
Daca esti pasionat de produsele Apple, precum iPhone 4 acum poti sa-l cumperi la un pret mai redus, in cazul in care diferenta de pret dintre iPhone 4 si iPhone 4s nu te multumeste poti sa treci deja la ultimul gadget Apple, ceea ce este si cel mai rentabil.

Mai multe informatii despre noul iPhone 4s gasiti accesand aceasta pagina, iar daca te intereseaza sa iti cumperi noul iPhone 4s, viziteaza aceasta pagina, pretul de inceput pentru piata din Romania, la eMAG este de 2,999 RON. iPhone 4s de 32GB costa 3,499 RON, iar varianta de 64GB este cea mai scumpa, ajunge la 3,999 RON. Oferta primului retailer roman care comercializeaza noul device Apple este mai ampla si anume ca poti primi TVA-ul inapoi, astfel cea mai ieftina varianta de iPhone 4s, cea de 16 GB ajunge de la 2,999 RON la 2,418 RON. Cel mai accesibil iPhone 4 acum si in RomaniaiPhone 4 desi a fost lansat de ceva vreme inca satisface nevoile multor posesori, preferand sa mai astepte pana la noul iPhone 4s. De ani de zile se viseaza la apeluri video, iar iPhone 4 a inceput sa transforme aceasta cerinta in realitate, printr-o simpla atingere le poti face cu mana prietenilor tai de la mii de kilometri distanta. Ecranul Retina al lui iPhone 4 este mult mai clar si mai simpatic si de o rezolutie mult mai buna decat a vechiului model si al multor altor smartphone-uri concurente de pe piata, iar acest lucru te ajuta la vizualizarea si crearea filmelor si fotografiilor la o inalta claritate. Ecranul LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3.0″) care prezinta 1.040.000 de puncte de calitate sporita, iar functia Live View poate fi utilizata pentru previzualizarea in timp real posibilitatea unei capturi din cel mai bun unghi.

Cumpara acum un iPhone 4 8GB la super pret!
Cat te tine bateria noului iPhone 4s cu iOS5?

Suntem curiosi, tu ce smartphone folosesti?

s-ar putea sa-ti placa