Acasa Jocuri Need for Speed THE RUN – oficial in Romania

Need for Speed THE RUN – oficial in Romania

by Dragos Schiopu

Mult asteptatul joc Need for Speed THE RUN va avea parte de o lansare in Romania, mai precis sambata 19 noiembrie la magazinul DOMOenjoy din Baneasa Shopping City, incepand cu ora 15:00.
Actiunea jocului se invarte in jurul Statelor Unite ale Americii, de la San Francisco pana la New York, tot ce trebuie sa faci este sa ignori limitele de viteza si regulile de circulatie ca sa reusesti sa-ti pastrezi viata.

EA Sports foloseste pentru Need for Speed THE RUN puternicul motor grafic Frostbite 2, folosit si pe alte jocuri precum Battlefield 3, iar Autolog se intoarce si de aceasta data este mult mai imbunatatit.

Need for Speed THE RUN - oficial in Romania

Daca esti pasionat de masini si in special de seria de jocuri Need For Speed, trebuie sa incerci noul THE RUN, vei avea parte de adrenalina si o grafica de exceptie. Mai jos ai Trailerul Need For Speed: The Run si te invitam sa-l vezi sau mai bine zis sa-l savurezi pentru ca Trailerul Need For Speed: The RUN a fost realizat de catre Michael Bay, cel ce a dat viata seriei Transformers. In caz de ati uitat sau nu stiati, seria Need For Speed are peste 17 ani de activitate, timp in care au fost lansate 17 jocuri, cu siguranta The RUN nu este ultimul joc a celor de la EA Sports.

Comanda jocul Need for Speed The Run:

Poti comanda jocul Need for Speed The Run pentru PlayStation 3 de pe eMAG.ro la pretul de 269,99 RON.
Need for Speed The Run pentru Xbox 360 de pe eMAG.ro la pretul de 269,99 RON.
Need for Speed The Run pentru PC de pe eMAG.ro la pretul de 179,99 RON.

Daca esti cu adevarat pasionat de gaming, poti sa te inscrii la concursul cu premii ce constau in jocuri video, mouseuri Microsoft, LG Portable Super Multi Drive USB, tricouri si sepci de la Microsoft, mascotele DOMO, mouspeduri LG si multe altele, poti participa pe situl ESL Romania www.esl.eu/ro/ , va recomandam sa va grabiti pentru ca toate premiile sunt limitate.

s-ar putea sa-ti placa