Acasa Tehnologie Cat costa jacheta care iti incarca telefonul

Cat costa jacheta care iti incarca telefonul

by Dragos Schiopu

Ni se intampla tuturor sa ramanem fara baterie la telefon sau tableta in cele mai nepotrivite momente. Si ca legile lui Murphy sa se adevereasca, atunci cand ai cea mai mare nevoie de incarcator, l-au uitat acasa sau, mai frustrant, ai incarcatorul, dar nu gasesti o priza. Se pare ca in curand, aceste situatii neplacute vor fi date uitarii, deoarece Tommy Hilfiger a venit cu o solutie.
solarjacket2
Tommy Hilfiger a dorit sa faca din incarcatorul obisnuit unul care poate fi purtat. Da, ai citit bine, datorita ingeniozitatii lui Hilfiger, de acum vei putea sa reincarci bateria telefonului tau folosindu-te de propria jacheta. Cu ajutorul celor de la Pvilion, designerul a lansat doua jachete – una pentru barbati, cealalta pentru femei – care au implementate mici panouri solare pentru a colecta energie solara, astfel putand sa iti alimenteze smartphone-ul sau tableta.

Jachetele, avand un design modern, sunt dotate cu panouri rezistente la apa, flexibile, care pot fi montate cu usurinta. Pentru a-ti incarca telefonul, trebuie sa introduci cablul USB in buzunarul din fata, apoi sa il conectezi la telefonul tau si voila, bateria incepe sa se reincarce. Trebuie mentionat faptul ca buzunarul dispune de un port USB dublu, deci poti incarca doua dispozitive deodata. Articolul de imbracamine pare unul extravagant, dar este extrem de comod si ulil.
Tommy-Hilfiger-solar-powered-jacket-jpg
Cand jacheta va fi incarcata complet cu energie solara, va avea suficienta energie pentru a incarca un dispozitiv de 1.500 mAh, de cel putin pana la patru ori. Pentru a-ti cumpara o astfel de jacheta, va fi nevoie sa scoti din buzunar o suma de circa 2000 RON, atat cele pentru barbati, cat si cele pentru sexul frumos. Pentru a face o comanda, poti intra pe site-ul oficial al lui Tommy Hilfiger, si anume, iar jacheta va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Ce spui, merita sa ai in garderoba o jacheta care iti incarca telefonul?

s-ar putea sa-ti placa