Acasa Telefoane Cand va fi lansat noul iPhone 8?

Cand va fi lansat noul iPhone 8?

by Dragos Schiopu
iPhone 8

Se pare ca aceasta toamna pregateste o surpriza foarte placuta persoanelor ce sunt indragostite de gadget-urile celor de la Apple, astfel incat in luna septembrie a acestui an va avea loc lansarea oficiala a noului smartphone iPhone 8. Si cu siguranta aveti prin anturajul vostru cel putin o persoana care sa fie atrasa de tot ceea ce inseamna Apple si produsele lor, ceea ce aceasta veste ii va face foarte fericiti avand in vedere ca isi pot achizitiona noul telefon din toamna.

Desi in trecut s-a speculat faptul ca Apple va intarzia lansarea noului iPhone se pare ca T3 2017 (trimestrul trei fiscal al 2017) le dau planurile peste cap celor de la Apple, avand in vedere ca nu au avut parte de incasarile la care se asteptau – bineinteles bazandu-se pe vanzarile iPhone 7S si iPhone 7S Plus.

Insa se speculeaza faptul ca daca noul smartphone iPhone 8 va fi lansat la timp, incasarile pentru trimestrul 3 fiscal vor fi colosale. Ceea ce inseamna ca Apple va avea incasari de pana la 52 de miliarde de dolari si aproximativ cateva milioane bune de unitati vandute din noul produs.

Cu alte cuvinte cei de la Apple isi spun toate sperantele in smartphone-ul ce se va lansa in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie, avand in vedere ca asteptarile clientilor sunt foarte mari in privinta noului iPhone 8. Iar pentru cei interesati de acest produs ar trebui sa stiti ca pretul unui astfel de smartphone este cuprins intre 1000 si 1,100 dolari sau euro.

De aceea putem spune ca noul iPhone 8 va fi cel mai scump produs vandut vreodata de catre cei de la Apple. In concluzie daca va doriti un astfel de telefon trebuie sa va pregatiti buzunarele pentru achizitionarea lui.

s-ar putea sa-ti placa