Acasa Diverse Cum sa iti descarci pozele de pe telefon in PC in siguranta

Cum sa iti descarci pozele de pe telefon in PC in siguranta

by Dragos Schiopu
date stocate

Stiu ca ai fi tentat la fel ca si mine sa-ti spui in sinea ta ca stii foarte bine cum iti poti descarca pozele de pe telefon sau orice card SD in computerul tau, dar nu intotdeauna lucrurile sunt ceea ce par. Si pana la urma n-ar strica nimanui sa stie aceasta procedura cu exactitate astfel incat sa nu aiba parte si de alte surprize nu tocmai placute.

Chiar daca nu esti obisnuit cu stocarea datelor in intervalul unei perioade ar trebui sa iei in serios aceasta etapa, intrucat telefonul nostru smart ajunge sa gazduiasca in spatiul de stocare date foarte importante despre viata noastra de zi cu zi. De aceea ar fi excelent daca ti-ai rezerva putin timp pentru stoarea datelor din telefonul tau pe laptop sau calculator.

Mai mult de atat Windows 10 poate fi de un real folos in acest demers al tau de stocare, intrucat acesta beneficiaza de un sistem ce iti poate transfera datele in siguranta intr-un timp foarte scurt. Prin urmare in paragraful de mai jos am sa-ti descriu pasii necesari pentru a putea descarca datele intr-un mod eficient.

  • conecteaza telefonul la PC;
  • tasteaza Windows + E pentru a deschide o fereastra File Explorer;
  • du-te catre This PC si cauta iconita pentru telefonul tau;
  • click dreapta pe iconita telefonului si apoi selecteaza Import pictures and videos;
  • asteapta cateva clipe si totul este gata;

In mare parte aceasta operatiune nu este una foarte ampla sau greu de realizat, doar ca trebuie sa fii putin mai atent la comenzile pe care tu le accesezi. Oricum, in final, totul este perfect daca datele tale sunt stocate si in siguranta pe laptopul tau.

Si unde nu pui ca poti bineinteles sa utilizezi din nou capacitatea telefonului tau de a stoca viitoarele date. Insa asa cum am spus si la inceputul acestui articol nu strica sa fim putin mai atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru, dar si cu datele importante pentru noi.

s-ar putea sa-ti placa